Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Morbídny brept televíznej redaktorky: Na pohrebe českej legendy... Ehm, lietajúca RAKVA?!

Redaktorka Anna Bahnerová Zobraziť galériu (5)
Redaktorka Anna Bahnerová (Zdroj: čt24)

PRAHA - Toto jej nevyšlo! Česká redaktorka sa postarala o poriadny trapas, ktorý teraz baví celý národ. V priamom prenose počas pohrebu českej filmovej legendy sa jej podaril poriadny brept, na ktorý sa asi len tak ľahko nezabudne.

Priame prenosy sú postrachom mnohých moderátorov či redaktorov. Často ich sprevádza časová tieseň, stres, a na chyby nie je priestor. A práve chybička sa sem-tam pritrafí, a to aj ostrieľaným profesionálom.

V podobnej situácii sa ocitla na začiatku mesiaca redaktorka českej spravodajskej televízie Anna Bahnerová. Tá sa divákom prihovárala v živých vstupoch z poslednej rozlúčky s legendárnym českým hercom Luďkom Munzarom, ktorá sa konala v Národnom divadle v Prahe. Redaktorka chcela divákom priblížiť, ako bude rozlúčka prebiehať, no zdá sa, že sa zrazu na chvíľku stratila vo vlastných myšlienkach. „O 10:50 preletí nad Národným divadlom rakva. Ehm, pardón... preletí nad Národným divadlom lietadlo."

Narážala pritom na dva motorové letúne, ktorých prelet bol naplánovaný ako súčasť rozlúčky a mali vzdať hold zosnulému hercovi. Luděk Munzar bol totiž aj vášnivým pilotom, k čomu ho priviedol jeho otec. Svoj život však zasvätil kariére herca.

Morbídny brept televíznej redaktorky: Ehm, lietajúca RAKVA na pohrebe českého herca?

I keď pohotová redaktorka svoj omyl okamžite opravila, záznam zo živého vstupu začal okamžite kolovať internetom. Česi ale svoju veselú povahu nezaprú a aj tento slovný prešľap zobrali s humorom.

Viac o téme: Luděk MunzarAnna Bahnerová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu