Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Bleskové čistky na obrazovkách Markízy: Skončila ďalšia známa tvár!

Na Markíze skončila ďalšia známa tvár! Zobraziť galériu (4)
Na Markíze skončila ďalšia známa tvár! (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Zostali jej už len oči pre plač. Na markizáckych obrazovkách definitívne skončila ďalšia tvár, ktorá o rozprávkovej výhre môže už len snívať. Reč je o mladej farmárke Daniele Urbanovej. Tú koniec v populárnej šou zasiahol natoľko, že sa neubránila potoku sĺz.

Dade sa stalo osudným vyrábanie podberákov, ktorými k sebe mali pritiahnuť drevenú rybu. Blondínka už od začiatku netušila, ako nástroj vyrobiť, keďže v čase, keď sa to ostatní učili, ešte na Farme nebola. Nakoniec sa jej však podarilo čo-to odkukať od kolegov a hlasnými radami jej pomohla aj Renáta.

Daniela Urbanová si s podberákom nevedela dať rady.
Zobraziť galériu (4)
Daniela Urbanová si s podberákom nevedela dať rady.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Hoci sa jej napokon zadarilo, Karin Dvořáková ju porazila.
Zobraziť galériu (4)
Hoci sa jej napokon zadarilo, Karin Dvořáková ju porazila.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Podberák napokon úspešne vyrobila a pred Dadou sa zjavila možnosť posunúť sa do ďalšieho kola. Osudnou sa jej však stala drevená ryba. Kým ostatní farmári svoju úlohu splnili a makety k sebe pritiahli, jej a Karin sa stále nedarilo. Napokon ju farmárska Barbie predsa len porazila a Urbanová sa musela rozlúčiť s vysnívanou výhrou 75 000 €.

Po prehre Danielu premohli slzy.
Zobraziť galériu (4)
Po prehre Danielu premohli slzy.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Kým v prvých momentoch brala svoju prehru hrdinsky, všetko sa otočilo, keď ju ostatní farmári chceli podporiť. „Neobjímajte ma," hnevala sa. Vyjadrila sa totiž, že nemá rada, keď ju niekto začne ľutovať, pretože v tom momente sa vždy rozplače. A tak sa aj stalo. So slzami v očiach sa Dada musela zmieriť s tým, že do semifinále, na rozdiel od Karin, Peťa, Milana a Dominika, nepostúpi.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu