Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Robert Fico obdarovaný o 40 rokov mladšou milenkou: Slováčkova žabka mu dala takýto obraz!

Robert Fico dostal nečakaný darček. Zobraziť galériu (9)
Robert Fico dostal nečakaný darček. (Zdroj: SITA/Branislav Bibel)

PRAHA - Uplynulý týždeň sa v priestoroch pražského hotela Jalta uskutočnil slávnostný obed pod taktovkou nakladateľstva exkluzívnych titulov. Obed sa konal s cieľom podpory medzinárodných česko-slovenských vzťahov. Práve pri tejto príležitosti dostal Robert Fico (54) nečakaný dar v podobe obrazu.

V stredu 10. októbra sa stal pražský hotel dejiskom slávnostného obeda. Ten mal podporiť vzťahy medzi Českou republikou a Slovenskom. Organizácie tohto eventu sa chytilo české nakladateľstvo spoločne so slovenskými vydavateľmi. Ako hlavného hosťa pozvali slovenského expremiéra Roberta Fica.

Na slávnostnom obede v Prahe sa stretlo Robert Fico s Felixom Slováčkom a jeho milenkou Luciou Gelemovou.
Zobraziť galériu (9)
Na slávnostnom obede v Prahe sa stretlo Robert Fico s Felixom Slováčkom a jeho milenkou Luciou Gelemovou.  (Zdroj: Profimedia)

Okrem neho sa však na slávnostnom obede objavil aj český hudobný umelec Felix Slováček so svojou o štyri dekády mladšou milenkou Luciou Gelemovou. A práve táto žena, ktorá sa venuje maliarskej tvorbe, najmä portrétom, obdarovala šéfa politickej strany Smer-SD obrazom, ktorý určite neočakával.

Robert Fico dostal od Gelemovej netradičný dar.
Zobraziť galériu (9)
Robert Fico dostal od Gelemovej netradičný dar.  (Zdroj: Profimedia)

Maliarka vytvorila dielo špeciálne pre toto stretnutie, pričom sa na ňom nachádzajú 3 významné osobnosti - slovenský expremiér Robert Fico, americká politička Hillary Clinton a český politik Radek Vondráček. Za organizátorov tento dar odovzdala Lucie spolu s Ivanom Pilným, exministrom financií Českej republiky. Ktovie, kam si ho smerák zavesí...

Takýto obraz Fico určite nečakal.
Zobraziť galériu (9)
Takýto obraz Fico určite nečakal.  (Zdroj: Instagram L.G.)

Viac o téme: Robert FicoLucie Gelemová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu