Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Slovenská »milenka« v Benátkach: Na červenom koberci úplne iná než ostatné!

Antónia Lišková Zobraziť galériu (6)
Antónia Lišková (Zdroj: profimedia.sk)

BENÁTKY - Nestratila sa! Svoje zastúpenie na prebiehajúcom filmovom festivale v Benátkach má aj Slovensko. V pondelok večer sa tam na červenom koberci predviedla 41-ročná Antónia Lišková, ktorá stvárnila jednu z hlavných postáv v markizáckom seriáli Milenky. Sympatická blondínka si dala na svojom vzhľade záležať a ozaj jej to svedčalo. Zaujímavé je, že kým väčšina dám sa na premiére filmu Dragged Across Concrete predviedla v šatách, ona stavila na outfit úplne iného charakteru.

Antónia Lišková sa do povedomia mnohých Slovákov dostala až nedávno, a to vďaka markizáckemu seriálu Milenky. V Taliansku je však táto rodáčka z Bojníc dobre známa. Svoju kariéru tam odštartovala ako mladé dievča a na konte má účinkovanie v seriáloch a filmoch, pýši sa viacerými oceneniami, vrátane nominácie na významnú taliansku filmovú cenu David di Donatello. 

Azda nikoho preto neprekvapí, že dostala pozvanie na prebiehajúci filmový festival v Benátkach. Antónia sa zúčastnila premiéry filmu Dragged Across Concrete, na ktorú si obliekla úzke čierne nohavice a biele sako. Keďže väčšina prítomných dám stavila na róbu a šaty, Lišková bola vďaka tomuto outfitu jedinečná. Ako sa jej voľba pozdáva vám? 

Antónia Lišková vyzerala na červenom koberci skvele.
Zobraziť galériu (6)
Antónia Lišková vyzerala na červenom koberci skvele.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Medzinárodný filmový festival v BenátkachMilenkyAntónia Lišková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu