Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Známe tváre na premiére rozprávky: Dievča za milión so synom a... Tieto hviezdy Oteckov prišli spolu!

Barbora Chlebcová so synom Filipkom, Braňo Deák s Tobiasom Králom a Izabelkou Gavorníkovou. Zobraziť galériu (10)
Barbora Chlebcová so synom Filipkom, Braňo Deák s Tobiasom Králom a Izabelkou Gavorníkovou. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - V týchto dňoch sa v jednom z bratislavských nákupných centier konala premiéra nového animovaného filmu Smelé mačiatko. Tú si nenechalo ujsť mnoho známych tvárí. Medzi nimi aj hviezda prvej slovenskej reality šou Dievča za milión Barbora Chlebcová, ktorá do kina vzala synčeka Filipa. Herec Braňo Deák zas dorazil s detskými hereckými kolegami zo seriálu Oteckovia - Tobiasom Králom a Izabelkou Gavorníkovou.

Známe tváre v uplynulých dňoch vylákala do spoločnosti premiéra nového animovaného filmu Smelé mačiatko. Rozprávka, ktorá sa do kín dostane už zajtra, prilákala najmä tie osobnosti, ktoré majú deti... Medzi hosťami sa však objavil aj herec, ktorý ešte vlastného potomka nemá. Teda aspoň v reálnom živote. 

Braňo Deák je totiž jedným z hercov obľúbeného slovenského seriálu Oteckovia, v ktorom stvárňuje rodiča malého Maxa. No zdá sa, že malého herca Tobiasa Krála si obľúbil natoľko, že s ním trávi čas aj v súkromí. Práve toho totiž do kina zobral. A spoločnosť im robila aj ďalšia detská tvárička z Oteckov - Izabelka Gavorníková.

Milú rozprávku si nenechala ujsť ani hviezda prvej slovenskej reality šou Dievča za milión Barbora Chlebcová. Viditeľne schudnutá plavovláska zobrala do spoločnosti prvorodeného synčeka Filipka. Pozrite, aký je už veľký!

Viac o téme: Braňo DeákBarbora ChlebcováOteckovia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu