Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Mečiar po 20 rokoch urobil rázne rozhodnutie: Zbavuje sa tohto luxusného hniezdočka!

Mečiarov luxusný dom Zobraziť galériu (12)
Mečiarov luxusný dom

BRATISLAVA – Takto vyzerá nehnuteľnosť vo vnútri! Synovec Vladimíra Mečiara a bývalý manžel moderátorky Martiny Mečiarovej Milan Mečiar v týchto dňoch urobil rázne rozhodnutie. Po 20 rokoch sa rozhodol predať svoje prepychové hniezdočko za neuveriteľnú sumu 620-tisíc eur. V dome nájdete 4 kúpeľne, 2 kuchyne, ale aj vírivku, či biliardový stôl. Aha, v akom prepychu žil!

Milan Mečiar je  verejnosti známy predovšetkým ako bývalý manžel niekdajšej markizáčky Martiny Mečiarovej. S tou sa v roku 2014 rozviedol po siedmich rokoch manželstva a nahradil ju mladšou brunetkou Štefániou Jelynskou, s ktorou už tiež netvorí pár. No obe dámy si užili luxusné bývanie, ktoré sa podnikateľ teraz snaží predať.

Na stránke, ktorá sa zaoberá predajom nehnuteľností, totiž svieti inzerát o predaji jeho domu. Dokonca ju Milan sám zdieľa na svojej stránke na sociálnych sieťach. „Ponúkame Vám exkluzívne na predaj luxusnú kolibu o rozlohe 214m²​ v Sklených Tepliciach,“ píše sa v titulku inzerátu.

Mečiar po 20 rokoch
Zobraziť galériu (12)

Okrem veľkého domu je na predaj aj zvyšok pozemku, ktorý má  rozlohu 625 m² a ponúka naozaj nadštandard v tichej lokalite neďaleko Banskej Štiavnice. „Barák“ má 6 samostatných izieb, 1 spálňu s balkónom, 4 kúpeľne, 2 kuchyne. V obývacej miestnosti je drevený jedálenský stôl pre 8 osôb, priestranný gauč, biliardový stôl, veľký krb či veľké akvárium s rybičkami. Kuchyne sú vybavené na mieru stavanými spotrebičmi.

Na prízemí nájdete aj relaxačnú zónu, kde sa nachádzajú dve masážne kreslá či fínska sauna. Z prízemia je samostatný vstup na dvor, ktorý je vybavený grilom, dreveným sedením a malým jazierkom. Rovnako tak tam nájdete vírivku pre 5 osôb. Toto všetko môžu mať záujemcovia za sumu 620-tisíc eur. Fotografie nehnuteľnosti si môžete pozrieť v našej GALÉRII»

Viac o téme: Milan Mečiar
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu