Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Evita vyvetrala vlastnú i nevlastnú dcéru: Pozrite na ne, FÍHA!

Z Evity Urbaníkovej je už pani Twardzik. Zobraziť galériu (8)
Z Evity Urbaníkovej je už pani Twardzik.

BRATISLAVA - Rastú do krásy! V utorok večer sa známe osobnosti slovenského šoubiznisu stretli v jednom z bratislavských nákupných centier na krste nového parfumu. Medzi nimi sa objavila aj spisovateľka Evita Urbaníková (42), ktorá sa len nedávno vydala za svojho partnera Pawla. Spolu vychovávajú päť detí a tie najstaršie priviedla aj do spoločnosti.

Známa slovenská spisovateľka Evita Urbaníková sa v polovici júna tohto roka vydala. Áno povedala partnerovi Pawlovi Twardzikovi, ktorému koncom roka 2016 porodila synčeka Jakubka. Spoločne však vychovávajú až päť detí. Každý z manželov ma totiž dve z predchádzajúcich vzťahov. Spisovateľka má dcéru Lindu a syna Filipa a Pawel má dve dcéry – Kláru a mladšiu Karolínu.

Trojnásobná mama a teraz ešte aj dvojnásobná macocha Evita však dokazuje, že medzi týmito deťmi rozdiely nerobí a berie ich všetky rovnako. Všimnúť si to mohli aj hostia na nedávnom krste parfumu v petržalskom nákupnom centre, kam spisovateľka zavítala so svojou vlastnou dcérou Lindou a nevlastnou Klárou. Všetky tri sa od seba nepohli a rozdávali úsmevy na všetky strany. A Evita ako hrdá mama na obe pozerala s láskou. Niet sa čo čudovať, veď jej z dcér vyrastajú krásne mladé slečny. Fotografie nájdete v našej GALÉRII»

Viac o téme: Evita UrbaníkováEvita Twardzik
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu