Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Sexi ako nikdy predtým: Kormúthová v mega dráždivých vykrojených plavkách!

Kristína Kormúthová Zobraziť galériu (7)
Kristína Kormúthová

IZRAEL – Provokovala! Moderátorka Kristína Kormúthová (33) je bezpochyby krásna žena, ktorú roky obdivovali diváci športového spravodajstva RTVS. No zrejme nikomu sa nenaskytol taký pohľad, ako pred pár dňami Izraelčanom a turistom na istej pláži, kde kráska dovolenkovala. Brunetka totiž v sexi vykrojených plavkách odhalila svoju dokonalú postavičku. Pozrite!

Riadna šupa! Reč je o moderátorke Kristíne Kormúthovej, ktorá sa môže aj po 30-tke pochváliť dokonalou figúrou, ktorú jej môžu závidieť oveľa mladšie slečny. Hoci moderovanie vymenila za podnikanie a venuje sa topánkam, ktoré sama navrhuje, na svoju postavu – ako vidieť – nezabúda, aj keď nie je na obraze. Dôkazom sú aj jej najnovšie rajcovné fotografie, na ktorých poriadne dráždi. 

Známa brunetka si totiž v týchto dňoch pridala na sociálnu sieť záber, ktorý u nej len tak nevidieť. Nechala sa odfotiť na nedávnej dovolenke v Izraeli v sexi červených plavkách, v ktorých vystavila svoje krivky na obdiv. Pri tomto zábere, kde má plavky dráždivo vysoko vykrojené v oblasti intímnych partií, sa mužom bezpochyby zrýchli tep, rozbúši srdce, či podlomia kolená.

Zaujímalo nás preto, či patrí k tým ženám, ktoré na dovolenku nosia plný kufor sexi plaviek. „Plavky samozrejme nesmú chýbať, no od istej doby mám v kufri viac svojich pohodlných tenisiek a šľapiek, ktoré sama vyrábam,“ odvetila nám Kormúthová, ktorá tieto jedinečné šľapky vyrobila aj pre nejednu známu tvár. Fotografie nájdete v našej GALÉRII»

Viac o téme: Kristína Kormúthová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu