Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Totálna zmena v porote a... Toto je víťazka SuperStar!

Finalistky SuperStar Zobraziť galériu (8)
Finalistky SuperStar

PRAHA – Už piaty raz ponúkla Televízia Markíza svojim divákom Česko Slovenskú SuperStar. Tento rok sa do veľkého superfinále vôbec prvýkrát v histórii "federálnej" verzie tejto šou dostala čisto ženská zostava. O víťazstvo bojovali Tereza Mašková, Karmen Pál-Baláž a Eliška Rusková. Na vyhlásenie výsledkov diváci čakali s napätím do neskorých nočných hodín. Okrem mena novej SuperStar však mnohí onemeli aj pri pohľade na porotu, kde nastala vo finálovom kole totálna zmena. Pozrite!

Nedeľa večer patrila veľkolepému superfinále piatej série Česko Slovenskej SuperStar. Po slovenskej speváčke Emme Drobnej, ktorá šou vyhrala v roku 2015, sa tentokrát z výhry tešila 21-ročná Češka Tereza Mašková, ktorá už od začiatku bola jasnou favoritkou poroty. Paľo Habera sa dokonca niekoľkokrát vyjadril, že po speváckej stránke ide o jeden z najsilnejších ročníkov, aký sme tu mali a že práve Tereza by mala šou vyhrať. Stalo sa.

Tereza divákov najskôr ohúrila piesňou podľa vlastného výberu, neskôr skladbou, ktorú už v šou spievala. Talentované dievča s ružovými vlasmi si vybralo pieseň Ain't Nobody od Chaky Khan a tretia skladba, ktorú si diváci od nej vypočuli, bola Fighter od Christiny Aguilery. 

Okrem skvelých speváčok sa nedalo v ten večer nevšimnúť aj porotu, kde u jedného z nich nastala totálna zmena. Najmladší porotca a spevák Ben Cristovao totiž zmenil imidž, ktorý výrazne bil do očí. Nechal si zafarbiť vlasy na bielo a zrazu bol z neho doslova iný človek. Fotografie z finále i Benovu zmenu nájdete v našej GALÉRII»

Viac o téme: SuperstarBen CristovaoTereza Mašková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu