Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

To je ale prekvapenie! Šimkovičová sa vydala: Aha, aká bola krásna nevesta!

Petra Šimkovičová sa vydala. Zobraziť galériu (4)
Petra Šimkovičová sa vydala. (Zdroj: Facebook PS)

BRATISLAVA - A je z nej vydatá pani! Len pred pár dňami sa na verejnosti prevalilo, že poslankyňa a bývalá moderátorka Martina Šimkovičová prechádza poriadne nepríjemným obdobím. Po partnerskej kríze, ktorá mala medzi ňou a jej manželom Igorov trvať už dlhšie, sa dvojica nakoniec rozvádza. Teraz má však dôvod aj na radosť. Blondínka totiž včera vydala svoju prvorodenú dcéru Petru!

Krásna Petra (26) sa v sobotu postavila pred oltár a svoje áno povedala dlhoročnému priateľovi Otovi Kubovi. Nevesta na sebe mala nádhernú princeznovskú róbu s prepracovanými detailmi, ktorou sa pochválila aj na sociálnej sieti. Tam dnes uverejnila spoločnú fotografiu so svojím novopečeným manželom, ku ktorej pridala dojímavý popisok. „S ním, teraz a navždy,“ napísala už pani Kubová nad romantický záber, na ktorom ju partner drží na rukách.

Petra Šimkovičová sa fotografiou zo svadby pochválila aj na sociálnej sieti.
Zobraziť galériu (4)
Petra Šimkovičová sa fotografiou zo svadby pochválila aj na sociálnej sieti.  (Zdroj: Facebook PS)

Petra sa vydala za svojho dlhoročného priateľa Ota.
Zobraziť galériu (4)
Petra sa vydala za svojho dlhoročného priateľa Ota.  (Zdroj: Facebook PS)

Dvojica sa zosobášila v evanjelickom kostole v Bratislave, kde, samozrejme, nemohla chýbať ani Petrina mama Martina. Prekvapením bolo, že blondínka, ktorá rozdávala úsmevy na všetky strany, svoju najstaršiu dcéru odviedla k oltáru. Táto česť je zvyčajne záležitosťou otca nevesty. Igor Šimkovič nie je Petriným biologickým rodičom, no vychoval ju a dal jej aj svoje priezvisko. Na svadbe, zrejme práve kvôli rozvodu s Martinou, však chýbal. Dvojici do spoločného života prajeme veľa šťastia a lásky.

Viac o téme: Martina ŠimkovičováPetra Šimkovičová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu