Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Havranová vo svadobných šatách: Pozrite, aká bola z nej nevesta!

Mária Havranová ako nevesta Zobraziť galériu (8)
Mária Havranová ako nevesta

BRATIISLAVA – V bielom bola nádherná! Mladá herečka Mária Havranová (23) koncom apríla mnohých šokovala, keď sa po krátkej známosti nečakane vydala. S priateľom Adriánom si povedala Áno v romantických priestoroch neďaleko Nového mesta nad Váhom. Hoci fotografie z jej svadby ešte verejnosť nevidela, ako nevestu si ju mohli vychutnať včera v obľúbenom seriáli Oteckovia. Pozrite, ako vyzerala vo svadobných šatách pred oltárom!

Koncom apríla sa mladá herečka Mary Havranová vydala. Išlo o malú a tajnú svadbu, na ktorej sa zúčastnilo asi 30 hostí, o čom sme vás na topkách vtedy informovali a herečka nám to aj sama potvrdila. Hoci fotografie zo svojho veľkého dňa doteraz nezverejnila, určite z nej bola krásna nevesta.

Minimálne taká krásna, akou bola včera v poslednej epizóde prvej série markizáckeho seriálu Oteckovia. Tam sa Mária ako Linda postavila pred oltár s Mariánom Mitašom, ktorý stvárňoval Jara Saba. 

Bola z nej naozaj krásna nevesta, ktorá však nakoniec vytúžené Áno Jarovi nepovedala a ušla spred oltára. Ako to bude pokračovať, sa diváci dozvedia v druhej sérii, ktorú Markíza odvysiela po letných prázdninách. Fotografie Havranovej ako nevesty vo svadobných šatách si môžete pozrieť v našej GALÉRII»

Viac o téme: Mária HavranováOteckovia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu