Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Šokujúce priznanie českej herečky: Vzrušujú ju ženy... Pomer mala vraj aj so známou speváčkou!

Barbora Hrzánová Zobraziť galériu (4)
Barbora Hrzánová (Zdroj: Česká televize, Youtube)

PRAHA - Vyšla s pravdou von! Herečka Barbora Hrzánová (54) už ďalej nevládala so sebou niesť tajomstvo, ktoré ju dlhé roky ťažilo na srdci. Svoje pravé „ja“ odhalila v knihe, v ktorej otvorene priznáva, že ju okrem mužov dávno vzrušujú aj ženy. Pomer mala mať aj so známou českou speváčkou Anetou Langerovou (31).

Česká herečka Barbora Hrzánová, ktorá je už 22 rokov vydatá za herca Radka Holuba, šokovala verejnosť vskutku nečakaným priznaním. Všetkým sa totiž rozhodla vykričať svoje najväčšie životné tajomstvo o tom, že rovnako ako mužov dokáže milovať aj ženy.

Hoci si svoje súkromie doposiaľ strážila, svoju trinástu komnatu sa rozhodla otvoriť až v knihe s názvom „Velký tajem staré lišky Báry Hrzanové“. „Keď ucítim, že to vychádza zo srdca, tak je mi naozaj jedno, či je to muž alebo žena,“ píše otvorene vo svojej publikácii, ku ktorej sa ešte pred jej zverejnením dostala exkluzívne česká Sedmička.

Česká herečka Barbora Hrzánová šokovala priznaním, že sa jej okrem mužov už dlhšiu dobu páčia aj ženy.
Zobraziť galériu (4)
Česká herečka Barbora Hrzánová šokovala priznaním, že sa jej okrem mužov už dlhšiu dobu páčia aj ženy.  (Zdroj: Česká televize, Youtube)

Brunetka tak vôbec po prvý raz odtajnila to, čo celé desaťročia dusila v sebe. V jej kurióznom diele nechýba úprimný prejav o láske k ženám a milostných stretnutiach s osobami rovnakého pohlavia. Barbora, ktorá je tiež mamou jedného syna, v knihe dokonca priznala aj pomer s prvou českou SuperStar Anetou Langerovou, či zosnulou speváčkou Zuzanou Navarovou.

Hrzánová vo svojej knihe vyznala city speváčke Anete Langerovej. S prvou českou SuperStar mala mať dokonca aj pomer.
Zobraziť galériu (4)
Hrzánová vo svojej knihe vyznala city speváčke Anete Langerovej. S prvou českou SuperStar mala mať dokonca aj pomer.

Viac o téme: Barbora Hrzánová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu