Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Jojkárska hviezda polonahá v posteli: Preboha, je z nej iná obluda!

Nela Slováková Zobraziť galériu (6)
Nela Slováková (Zdroj: Instagram NS)

BRNO - Češka Nela Slováková (28) sa do povedomia verejnosti dostala pred rokmi vďaka kontroverznej jojkárskej reality šou Hotel Paradise. Už tam bolo vidieť, že k žiadnym hanblivkám nepatrí. A platí to aj dnes. Na sociálnych sieťach svojich fanúšikov pravidelne zásobuje poriadne dráždivými zábermi. Najnovšie plavovláska zverejnila záber, na ktorom je polonahá v posteli a... Je na nepoznanie! Pozrite.

Nela Slováková patrí k tým ženám, ktoré sa rady pýšia svojimi krivkami. Niet sa čo čudovať, má telo bohyne a sama si to dobre uvedomuje. Dokonca rada provokuje svojich fanúšikov odhalenými zábermi, ktoré s obľubou zverejňuje na sociálnej sieti Instagram, kde aj najnovšie opäť zavesila poriadne odvážnu fotku.

Blondínka sa nechala odfotiť, ako polonahá, iba v sexi bielej bielizni, pózuje v posteli. Napriek dokonalej postave, ktorú ukázala, sa z nej na okamih stala „obluda“ a mnohí sa jej mohli doslova zľaknúť.

Nela si totiž na tvár dala látkovú pleťovú masku, našpúlila pery a vyvalila oči. A razom bola na nepoznanie. Ako vidieť, kráska nemá problém ukázať sa aj v situáciách, ktoré by iné ženy ani za svet neukázali. Fotografiu si môžete pozrieť v našej GALÉRII» Ako na podobné ženské skrášľovanie reagujú domáci miláčikovia, môžete vidieť vo videu: 

zmätená mačka

Viac o téme: Nela Slováková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu