Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Nepríjemný šok na vlastné narodeniny: Peter Marcin skončil na polícii!

Peter Marcin skončil na polícii. Zobraziť galériu (5)
Peter Marcin skončil na polícii. (Zdroj: Facebook)

BRATISLAVA - Tak toto by nepotešilo nikoho z nás! Známy humorista Peter Marcin (52), ktorý momentálne hviezdi v legendárnom seriáli Susedia, zažil na svoje vlastné narodeniny nemilý šok. Musel totiž riešiť vyčíňanie dlhoprstých, ktorí ho zbabelo okradli. Namiesto oslavy tak strávil deň na polícii.

Obľúbený slovenský komik, herec a moderátor Peter Marcin v utorok sfúkol na narodeninovej torte 52 sviečok. Darčeky a blahopriania od najbližších však tentoraz „okorenil“ aj jeden mimoriadne nepríjemný zážitok. Ukradli mu totiž peňaženku aj doklady a namiesto osláv strávil svoj veľký deň na polícii.

„Ďakujem za všetky gratulácie! Narodeniny som oslávil na klientskom centre a na polícii, keďže mi ukradli peňaženku s dokladmi,“ informoval na svojom facebookovom profile Marcin. Dlhoprstým následne zanechal aj veľavravný odkaz: „Na zdravie, milí zlodeji!“

Aj napriek tejto nemilej udalosti však Petrovi neschádza úsmev z tváre a všetkým fanúšikom sa v ďalšom príspevku zároveň poďakoval za obrovskú priazeň, ktorú venujú legendárnemu seriálu Susedia. Jeho najnovšia epizóda sa totiž stala najsledovanejším programom dňa.

Známeho humoristu sme sa v tejto súsvislosti snažili kontaktovať, na naše telefonáty ani SMS však doposiaľ nereagoval.

Viac o téme: Peter Marcin
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu