Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Martin Dejdar si poriadne zavaril: Havária v Tatrách... Zobrali mu vodičák!

Martin Dejdar je hviezdou markizáckeho seriálu Kuchyňa. Zobraziť galériu (6)
Martin Dejdar je hviezdou markizáckeho seriálu Kuchyňa. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Český herec Martin Dejdar, ktorý je hviezdou nového markizáckeho seriálu Kuchyňa, sa aktuálne dostal do poriadne nepríjemných problémov. Havaroval totiž v Tatrách. Háčikom však je, že bol pod vplyvom alkoholu. Muži zákona mu preto zobrali vodičák.

Všetko sa však, samozrejme, stalo len v spomínanom seriáli. Autonehodu mal šéfkuchár Zdeněk Nedbal, ktorého Martin Dejdar v Kuchyni stvárňuje. Herec tak nepríjemnosti rieši len pred kamerami a v realite si od podobných ťažkostí aktuálne môže, našťastie, oddýchnuť. 

Známy Čech však v minulosti už účastníkom vážnej dopravnej nehody bol. Dejdar sa vracal domov z Bratislavy, kde tancoval v tanečnej šou Bailando, keď sa na diaľnici zrazil s diviakom. „Tú sviňu som videl až na poslednú chvíľu, stála tam ako socha. A potom rana, airback v tvári a žiadny výhľad. Otvorila sa mi totiž cez celé predné okno kapota,“ opísal chvíle hrôzy českým médiám. 

„Netušil som, kam idem, či sa kotúľam alebo som hore nohami. Začal som brzdiť a potom som sa snažil dostať z auta von. Bol som ale ľavou stranou zapasovaný na strednom zvodidle, preto som sa musel vysúkať dverami spolujazdca na diaľnicu, kde okolo mňa jazdili kamióny. Jeden zastavil a prišiel sa ma opýtať, čo sa stalo,“ priznal herec, ktorý v osudný moment išiel viac ako 100-kilometrovou rýchlosťou. 

„Verím na osud a verím, že niekto tam hore ma má rád,“ dodal pred jedenástimi rokmi Dejdar, ktorý sa v tom momente druhýkrát narodil. Ako situáciu v seriáli vyrieši napokon jeho postava, sa dozviete dnes večer na Markíze.

Viac o téme: Martin DejdarKuchyňa
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu