Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Markizácka hviezdička má pery cez polovicu tváre: Preboha, čo to so sebou porobila?!

Markizácka hviezdička sa rozhodla pre zväčšenie pier. Zobraziť galériu (5)
Markizácka hviezdička sa rozhodla pre zväčšenie pier. (Zdroj: Instagram)

BRATISLAVA - Pery až po nos! Posadnutosť estetickými zásahmi väčšinou nedopadne dobre. Presne to je aj prípad markizáckej hviezdičky – Viery Šestákovej (26). Tá si totiž niekoľkokrát nechala napichať svoje pery do gigantických rozmerov, čoho výsledkom je hrôzostrašný výraz umelej kačice. Toto už naozaj prehnala!

Viera Šestáková sa dostala do povedomia našej verejnosti vďaka markizáckej reality šou s názvom Ostrov, kde pútala pozornosť masívnym tetovaním či obrími silikónmi. Ani po skončení súťaže si však brunetka s vylepšeniami svojho tela nedala pokoj. Najnovšie si to napríklad odniesli jej pery.

Viera Šestáková ako jedna z účastníčok markizáckej reality šou Ostrov.
Zobraziť galériu (5)
Viera Šestáková ako jedna z účastníčok markizáckej reality šou Ostrov.  (Zdroj: Instagram)

So svojím aktuálnym tuningom sa Viera pochválila na Instagrame, kde zverejnila niekoľko selfie fotografií. Nuž a pri pohľade na ňu sa nám vynára jedna jediná otázka – Prečo? Výsledok jej niekoľkokrát napumpovaných pier je už totiž viac než odstrašujúci. Bývalá obyvateľka markizáckeho Ostrova pôsobí nechutne, umelo a s neprirodzenými „klobáskami“ na tvári vyzerá doslova ako preplastikovaný káčer.  

Šestáková sa už navyše na svoje staré „ja“ ani len nepodobá. Kým vtedy na obrazovkách dokázala ohúriť sexi vzhľadom, teraz je to doslova na zaplakanie...

Viac o téme: OstrovViera Šestáková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu