Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Toto Voštinár ešte nezažil: Kvôli tomuto takmer pustil do gatí!

Vlado Voštinár Zobraziť galériu (6)
Vlado Voštinár (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Toto nik nečakal! V pondelok večer si opäť diváci mohli vychutnať obľúbený jojkársky program Inkognito. Na obrazovkách sa odohrala situácia, ktorá prekvapila nielen štvoricu hádačov a mnohých divákov, ale najmä moderátora Vlada Voštinára (53). Ten sa tak vystrašil, že takmer pustil do gatí.

V pondelkovom Inkognite sa štvorica hádačov snažila trafiť povolanie mladého muža Adama, ktorý je chovateľom opíc. Nakoniec sa im to podarilo a mladík po hádaní ukázal na obraze aj dve zo svojich 38-mich opíc. Vypustil ich z prenosného boxu a po chvíľke sa malé 3- mesačné opičky rozkukali a začali pobehovať po svojom chovateľovi. Neostalo však iba pri tom.

„Hryzie opica? Sú pre vás nebezpečné? Sú aj opičky agresívne?!“ spytoval sa Voštinár, na čo mu hosť odpovedal, že sú, pokiaľ nie sú takto skrotené. „A mohol by som si ju zobrať na ruku?“ zisťoval moderátor, ktorý rýchlo pochopil, že to asi možné nebude. „No dobre, tak nie,“ skonštatoval Voštinár, ktorý sa chovateľa spytoval ďalej, keď v tom nečakane jedna z opíc skočila na jeho plece.

Voštinár sa takto zľakol opičky, ktorá na neho skočila.
Zobraziť galériu (6)
Voštinár sa takto zľakol opičky, ktorá na neho skočila.

On sa tak zľakol, že  dokázal vydať z úst iba hlásku „Hhh, hhhh“. Myklo ho dozadu, čo bolo vidieť aj na záberoch. Hoci sa diváci i hádači ihneď rozosmiali, Voštinár vyzeral, akoby „pustil do gatí“. Toto sa však zopakovalo ešte raz a opäť na neho opička skočila a on sa poriadne zľakol. Ako sa zdá, takúto situáciu moderátor pred kamerami zjavne ešte nezažil. Našťastie to ustál, nič sa mu nestalo a všetci sa na tom iba zasmiali.

Voštinár Inkognito 2

Viac o téme: Vlado VoštinárInkognito
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu