Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Divoká jojkárska párty: Podzámska v náladičke a... Preboha, táto žena ukázala holú riť!

Elena Podzáska v náladičke na párty. Zobraziť galériu (14)
Elena Podzáska v náladičke na párty.

BRATISLAVA – Prekvapili! Na štvrtkovej jojkárskej mediálnej párty sa ukázalo mnoho známych tvárí. Medzi nimi aj herečka Elena Podzámska (46), ktorá bola od začiatku v skvelej nálade, popíjala drinky a rozdávala aj bozky na všetky strany. Zábavu ešte viac rozprúdil český šoumen Dan Nekonečný (51). Pri jeho vystúpení jedna z prítomných žien ukázala úplne holý zadok. Pozrite!

Rozhodne sa nenudili! Televízia Joj vo štvrtok večer urobila párty, na ktorej nechýbalo množstvo známych tvárí. Hlavnou hviezdou večera bol český šoumen Dan Nekonečný, ktorý hosťom predviedol naozaj poriadne divadlo. Okrem rôznych efektov a ohnivej šou rozhodne zaujali najmä prítomných pánov aj jeho polonahé exotické tanečnice.

JOJ párty - aftervideo
Tie ukázali nielen bujné dekolty, ale najmä holé zadočky. Pri pohľade na tanečnice zozadu by sa zdalo, že nemajú ani nohavičky. Spredu im síce intímne partie zakrývala látka, ale... Ak to boli tango nohavičky, zadnú šnúrku museli mať poriadne zarezanú, lebo vidieť ju rozhodne nebolo. Tieto sexi obnažené zadočky potešili oko nejedného prítomného pána.

JOJ párty - Rite, Podzámska

Na párty bolo vidieť, že sa skvelo zabáva aj herečka Elena Podzámska, ktorá bola viac ako v skvelej náladičke. Od začiatku sa naširoko usmievala, popíjala šampanské i miešané drinky a rozdávala bozky na všetky strany. Rovnako aj uvoľnene pózovala prítomným fotografom. Z akcie sa však aj rýchlo znenazdajky vytratila. Čo, alebo kto, spôsobil u nej takú skvelú náladu, sa môžeme iba domnievať, jedno je však isté, takto dobre naladenú herečku sme už dávno nevideli. Fotografie z akcie si môžete pozrieť v našej GALÉRII»

Viac o téme: Elena PodzámskaDan Nekonečný
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu