Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Sexymbol Juraj Bača začal spievať: Ľudia zostali totálne v šoku!

Juraj Bača Zobraziť galériu (13)
Juraj Bača (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Tak to hádam nie! Juraj Bača (30) je divákom známy najmä ako talentovaný herec, ktorý naposledy hviezdil v markizáckom Búrlivom víne či v seriáli Rex, kde stvárnil úlohu charizmatického detektíva Richarda. Len málokto však vie, že umelec sa venuje i muzikálovému herectvu, hre na hudobné nástroje a dokonca je lídrom kapely Party Beat, ktorej členkou je i Natália Hatalová (28). A takto to vyzerá, keď začne spievať!

Juraja sme stretli pri príležitosti prezentácie bezdymového tabakového výrobku, kde bol pozvaný práve ako hudobný hosť. Ešte pred vystúpením priznal, že hoci nefajčí, udalosti sa zúčastnil práve preto, aby podporil výrobok, ktorý pri používaní svojím dymom nezaťažuje okolitú verejnosť. „Nemám rád klasické cigarety a vadí mi to najmä ako spevákovi, keďže nám to škodí,“ povedal a priznal, že hoci fajčeniu neholduje, myšlienka menej rizikového požívania nikotínu mu príde sympatická.

Bača tralaláka

V momente, keď po svojom príhovore začal hrať na gitaru a spievať, mnohí hostia zostali poriadne zaskočení. Niektorí totiž netušili, že je skutočne skvelý hudobník a okrem ovládania hry na niekoľko hudobných nástrojov má aj parádny hlas. Pri jeho interpretácii hitov ako Angels, Hallelujah či Opri sa o mňa mnohým prítomným ženám zastalo srdce a zo sympatického Juraja nedokázali spustiť oči. A ako to vyzeralo, si môžete pozrieť v našom videu! 

Juraj Bača sa ukázal ako talentovaný spevák.
Zobraziť galériu (13)
Juraj Bača sa ukázal ako talentovaný spevák.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Hercov spev zaujal aj prítomné dámy.
Zobraziť galériu (13)
Hercov spev zaujal aj prítomné dámy.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac o téme: Juraj Bača
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu