Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Potvrdené! Známy český herec (†39) spáchal samovraždu: Takto sa zabil!

Známy český herec si na život siahol sám. Zobraziť galériu (4)
Známy český herec si na život siahol sám. (Zdroj: TV Nova, Česká televízia)

PRAHA - Spáchal samovraždu! Náhla smrť známeho herca Jiřího Laštovku šokovala všetkých nielen v Čechách, ale i na Slovensku. Podľa najnovších zistení si len 39-ročný umelec siahol na život sám vo štvrtok v jeho dome na Žižkově. Čo ho k tragédii viedlo?

Tragická smrť známeho herca Jiřího Laštovku, ktorý hviezdil v seriáloch Ordinácia v ružovej záhrade a Polícia Modrava, zasiahla počas víkendu celé Česko i Slovensko. O smutnej udalosti informovalo na sociálnej sieti divadlo Minor, v ktorom dlhé roky pôsobil. Jiří podľa vyjadrenia kolegov pôsobil pár dní pred svojou smrťou smutným dojmom, a tak sa v kuloároch v momente začalo špekulovať o samovražde.  


Tragická smrť! Zomrel známy český herec: Spáchal samovraždu?!


Informáciu, že si umelec siahol na život sám, potvrdil dnes český portál Blesk.cz. „Môžem potvrdiť, že sme 8. februára ráno na vyžiadanie polície išli na výjazd. Mužovi už sme však pomôcť nedokázali, a tak lekárov záchrannej služby vystriedal koroner,“ povedala hovorkyňa pražskej záchranky Jana Poštová. Tragédia sa mala odohrať v jeho dome na Žižkově v pivnici, kde si Jiří zvolil smrť obesením.

Čo umelca dohnalo k tak zúfalému činu? Podľa slov jeho známych môže za tým byť aj manželská kríza. „S manželkou mali problémy a niekoľko rokov spolu nežili,“ prezradila jeho susedka z domu na pražských Vinohradoch, v ktorom už dlhšiu dobu žije len jeho žena, režisérka Adéla Stodolová Laštovková.

Jeho zákonitá je z celej situácie mimo a o tragédii nechce ani hovoriť. „Je to veľmi citlivá záležitosť, je to ešte čerstvé. Teraz musím myslieť hlavne na deti, ktoré mi doma plačú,“ zverila sa so zlami v očiach Adéla, s ktorou mal Jiří dvoch synov Kristiána a Jáchyma.

Známy český herec Jiří Laštovka zvolil smrť obesením.
Zobraziť galériu (4)
Známy český herec Jiří Laštovka zvolil smrť obesením.  (Zdroj: TV Nova, Česká televízia)

Viac o téme: Jiří Laštovka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu