Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

TRAPAS legendárneho Michala Davida v Bratislave: Jejda, toto sa ako mohlo stať?!

Michal David Zobraziť galériu (4)
Michal David (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Fúha, tak toto sa často nestáva. V utorok večer do Bratislavy zavítal Michal David (57), ktorý bol hosťom na koncerte speváka Allana Mikušeka (50). Dvojica spolu odpálila niekoľko legendárnych piesní českého umelca a na záver dokonca prišlo aj na novinku. Hudobníci totiž spolu pri príležitosti Allanovej 50-ky uviedli novú spoločnú pieseň. Počas ich vystúpenia sa však stalo niečo, čo prítomných divákov poriadne šokovalo.

Duet Nejsi sám totiž vznikol len nedávno a legendárny David, ktorý je zvyčajne 100% profíkom, zabudol celý text. To by nakoniec až tak neprekážalo, keďže sa na pódiu nachádzala čítačka, no túto pieseň tam kompetentní akosi zabudli vložiť.

Michal David - Nonstop
„No, lenže ja neviem text, oni nám to sem nedali. Počkáme, kým prinesú tablet,“ priznal okamžite Michal a dobre tak pobavil celé publikum. „Tá pesnička vznikla tri dni dozadu, ešte ju dobre nepoznám,“ snažil sa vysvetliť, prečo nie je pripravený spievať. Ešte väčší problém nastal počas čakania na tablet s textom, ktorý stále neprichádzal.

Michal David zabudol na text, a tak musel celú pieseň odspievať za pomoci papiera.
Zobraziť galériu (4)
Michal David zabudol na text, a tak musel celú pieseň odspievať za pomoci papiera.  (Zdroj: Topky.sk)

Situáciu sa snažil zachrániť Allan svojimi historkami, ako sa s umelcom spoznal, no David sa napokon rozhodol zaimprovizovať a celú pieseň odspieval vďaka papieru, kde musel rozlúštiť ručne písané slohy. Dvojica tak spoločný duet odpremiérovala v plnej paráde, vyslúžila si búrlivý potlesk a nakoniec sa potvrdilo aj staré známe „I majster tesár sa občas utne.“

Viac o téme: Michal DavidAllan Mikušek
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu