Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Šok! Moderátorka s holými fotkami: Z Topstaru do hlavných správ

Moderátorka, ktorá má na konte poriadne pikantné fotografie, mieri rovno do hlavných správ. Zobraziť galériu (5)
Moderátorka, ktorá má na konte poriadne pikantné fotografie, mieri rovno do hlavných správ. (Zdroj: lukasdvorakstudio, Instagram)

PRAHA - V Topstare síce končí, no teraz to má namierené rovno do správ! Sexbomba Eva Perkausová (23), ktorá má na konte aj niekoľko pikantných záberov, sa totiž divákom bude prihovárať ako nová moderátorka hlavného spravodajstva. Podľa dobre informovaného zdroja z FTV Prima blondínka zasadne do kresla po boku olympionika Romana Šebrleho (43) už v marci!

perkausova fotenie

Moderátorku Evu Perkausovú mnohí považujú za dokonalú bohyňu. Blondínka sa totiž môže pýšiť nielen peknou tvárou, ale i sexi postavou, ktorú už dokonca párkrát neváhala zverejniť i tak, ako ju Pán Boh stvoril. Jej holé fotografie sa napríklad objavili aj v pánskom magazíne Playboy, v ktorom odhalila svoje prírodné vnady veľkosti číslo štyri či kompletne nahé krivky.


Česká moderátorka bez hanby: Úplne HOLÁ vo vani!


Všetok svoj arzenál využívala blondínka 14 mesiacov aj na obrazovkách FTV Prima, kde moderovala šoubizovú reláciu Topstar. Ten však podľa najnovších zistení vymení za o čosi lukratívnejšie miestečko. Ako píše Blesk.cz, Perkausová mieri rovno do hlavného spravodajstva!

„Je to dosť odlišná práca ako v Top Stare, ale Perkausová je kontaktná a dokáže divákov zaujať,“ vyjadril sa pre spomínaný portál dobre informovaný zdroj z televízie. Ten zároveň prezradil, že Eva sa v Správach objaví už v marci. Tandem bude tvoriť s fešným olympionikom Romanom Šebrlem a nahradiť má moderátorku Gábinu Laškovú, ktorá koncom februára odchádza na materskú dovolenku.

Viac o téme: Eva Perkausová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu