Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Nevera na Markíze: Toto nedopadne dobre!

Horúce bozky Tomáša a Lindy Zobraziť galériu (6)
Horúce bozky Tomáša a Lindy

BRATISLAVA - Dvaja muži, jedna žena! Televízia Markíza v týchto dňoch začala vysielať nový rodinný seriál Oteckovia, zo života štyroch mladých mužov – otcov, z ktorých každý zápasí s úlohou rodiča po svojom. Jeden z nich sa však zamiluje do ženy, ktorá patrí inému, a tak si koleduje o výprask.

Nový markizácky rodinný seriál Oteckovia odzrkadľuje reálne situácie, s ktorými sa otcovia bežne v živote stretávajú. Čelia neočakávaným výzvam rodičovstva a popritom sa snažia zorientovať a nájsť si stabilné miesto vo svete matiek. Každý z nich zápasí s úlohou otca po svojom a každý má svoje lepšie, ale aj horšie chvíľky.

V seriáli Oteckovia neexistuje nič, čo by sa nemohlo poriadne skomplikovať. Aktuálne v ňom ide aj o dvoch mužov, ktorým sa páči tá istá žena. Jeden z oteckov sa zamiluje do ženy, ktorá patrí inému. Ide o zverolekára Tomáša, ktorého hrá Marek Fašiang. Ten sa zahľadí do učiteľky jeho dcérky Lindy, ktorú stvárňuje Mária Havranová. Lenže Linda je vo vzťahu s Jarom, ktoré ho hrá Marián Mitaš. Ten si jeho náklonosť k jeho priateľke všimne a dá mu jasne najavo čo si o tom myslí. Hoci Tomáš Jarovi tvrdil, že nikomu „liezť do kapusty“ nebude, nakoniec tomu tak nie je.

Krásnej ryšavke sa sympatický zverolekár tiež páči a pri rozlúčke pred škôlkou neodolala a začala ho bozkávať. A nevera je na svete. Či od bozkov prejde dvojica aj k intímnostiam a či sa dvaja sokovia v láske kvôli žene pobijú, uvidíme v najbližších častiach na Markíze. Zábery, na ktorých sa bozkáva Tomáš s Lindou, nájdete v našej GALÉRII»

Viac o téme: MarkízaOteckovia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu