Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Sexbomba z markizáckych obrazoviek rapídne schudla: Wau, pozrite na to telo!

Eva Zelníková rapídne schudla. Zobraziť galériu (5)
Eva Zelníková rapídne schudla. (Zdroj: Instagram)

ŽILINA - Je z nej ešte väčšia šupa! Účasť v reality šou Farma má často dopad nielen na psychiku jednotlivých hráčov, ale tiež na ich fyzickú schránku. Živým dôkazom môže byť aj Eva Zelníková (22), ktorá počas svojho účinkovania v súťaži viditeľne pribrala. S narastajúcou hmotnosťou sa však rozhodla bojovať. Blondínka rapídne schudla a dnes sa môže opäť pýšiť krivkami, ktoré bezpochyby vyrazia dych aj vám. Pozrite na tú premenu!

Jednou zo súťažiacich Farmy 9 bola aj mladá podnikateľka Eva Zelníková. Blondínka si svojím účinkovaním v markizáckej reality šou vyslúžila popularitu, obrovskú pozornosť a v neposlednom rade aj kvantum nových fanúšikov. Niet sa však čomu čudovať.


Nová sexi farmárka sa ukázala v bikinách: Páni, tá je ale obdarená!


Zelníková  totiž prišla do hry s imidžom elegantnej, vždy upravenej krásky, ktorá navyše disponovala aj ženskými krivkami typu „krv a mlieko“. Drsný život na Farme sa však postupne podpísal aj na tele tejto sexbomby, ktorá počas niekoľkých týždňov viditeľne pribrala.

Po návrate z hry sa preto odhodlala k razantnému kroku – a teda očistiť celý svoj organizmus prostredníctvom istej detoxikačnej kúry. No a výsledok? Priam dych berúci! Eva totiž za jediný mesiac schudla celých osem kíl, čo sa následne odzrkadlilo aj na jej novej, pekne tvarovanej postave.

Plavovláska zároveň na sociálnu sieť pridala aj fotografie svojej figúry v bielizni pred a po ukončení diéty. Nuž, klobúk dole, čo poviete?

Viac o téme: FarmaEva Zelníková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu