Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Nechutné vydieranie? Na Markíze ide do tuhého!

Na markizáckych obrazovkách ide do tuhého. PR článok Zobraziť galériu (5)
Na markizáckych obrazovkách ide do tuhého. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Ide o veľa! Vidina rozprávkovej výhry 75 000 Eur je čoraz bližšie a presne to si uvedomujú aj zostávajúci farmárski odhodlanci. Súťažiacim dokonca prihára až natoľko, že okrem taktických manévrov sa najnovšie uchýlili až k nechutnému vydieraniu.

Na odľahlom markizáckom statku je každým týždňom o jedného súťažiaceho menej. Ako posledný sa so šou musel rozlúčiť Maťo, ktorý udelil vzácnu imunitu a status farmára týždňa Petre. A hoci tá bola už od začiatku nechceným outsiderom, razom akoby sa všetko zmenilo.


V markizáckej šou sa už nemôžu ani vystáť: Takto si idú po krku!


Už čo nevidieť je tu totiž veľké finále a presne to si začali uvedomovať aj samotní farmári. Každý začína hrať na vlastné „triko“ a bokom idú aj všetky predsudky či vzájomné antipatie. Živým dôkazom môže byť veľká hráčka Anka, ktorá chce za každú cenu udržať v súťaži nielen seba, ale aj svoju dcéru Ivanu.

Novú líderku sa preto 52-ročná krčmárka snažila dostať na svoju stranu - a použila na to všetky overené ťahy! „Keby si podržala s nami, tak my ťa držíme až do konca. Rozhodni sa ako chceš. Vravím ti to otvorene. Iva mi povedala, že na teba útočiť už nebude a bude s tebou spolupracovať tak, ako aj ja,“ ponukla svoje nečakané spojenectvo Anka.

To však s Petrou ani len nepohlo, a tak sa ju Anka snažila zlomiť až miestami nechutným vydieraním. „Neviem, ako sa chceš rozhodnúť ohľadom sluhov, ale chcem ti povedať iba jedno. Keď tento týždeň bude Iva alebo ja, tak si dúfam uvedomuješ, že jedna z nás sa vráti a na budúci týždeň si ty sluha a ideš von. Lebo tie dve ťa zvalcujú,“ uzavrela cieľavedomá žena.

Koho zvolí prsnatá modelka za sluhov a prečo sa tak rozhodne, sa dozviete už v dnešnej časti na Markíze.

Anka Petre na rovinu povedala, že ak zvolí za služku ju alebo jej dcéru Ivanu, tak ju jedna z nich zo súťaže nekompromisne vyšachuje.
Zobraziť galériu (5)
Anka Petre na rovinu povedala, že ak zvolí za služku ju alebo jej dcéru Ivanu, tak ju jedna z nich zo súťaže nekompromisne vyšachuje.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Viac o téme: Farma
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu