Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

V markizáckej šou sa už nemôžu ani vystáť: Takto si idú po krku!

Súťažiaci z markizáckej šou sa majú poriadne v zuboch. PR článok Zobraziť galériu (5)
Súťažiaci z markizáckej šou sa majú poriadne v zuboch. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Toto nedopadne dobre! Farmárski „kohúti“ Jožo a Paľo sa aktuálne nemôžu ani len vystáť. To, že z nich kamaráti zrejme nikdy nebudú, dokázali aj v dnešnej časti, v ktorej padali nenávistné poznámky, ale i vyhrážky nekompromisným duelom.

K ostatným obyvateľom salaša sa po uplynulom dueli mohol opäť pripojiť Paľo. Jeho návrat však nebol ani z ďaleka taký radostný, ako možno očakával. Dobrú náladu z víťazstva mu totiž pokazil dosluhujúci farmár týždňa Jožko, ktorý ho pri rozdeľovaní jednotlivých úloh poslal spať do koliby, a to aj napriek tomu, že tam ako sluha strávil celý predchádzajúci týždeň.


Rozlúčka plna sĺz: Tento muž na markizáckych obrazovkách definitívne skončil!


Po tomto rozhodnutí mu urastený strelmajster nič nedaroval a dokonca sa mu pred všetkými vyhrážal, že ho pri najbližšej príležitosti zo súťaže nekompromisne vyšachuje. „Všetko spravím preto, aby som tohto „gazdu“ poslal Aliexpressom z tadiaľto, lebo už mi tak lezie na nervy!“ nešetril nenávistnými komentármi na adresu útleho statkára Paľo.

No a rovnaký cieľ má, zdá sa, aj ďalší z dvojice rozhnevaných pánov. „Určite by som sa chcel zbaviť Paľa, lebo ako si on fandí, tak chcem, aby mu padol hrebienok,“ netajil svoju taktiku rozzúrený Jožko.

V najnovšej časti sa zároveň dozvieme aj meno nového farmára týždňa, kto sa ním stane, uvidíte už dnes večer na Markíze.

Dosluhujúci statkársky šéf Jožko inicioval ostrý konflikt na Farme.
Zobraziť galériu (5)
Dosluhujúci statkársky šéf Jožko inicioval ostrý konflikt na Farme.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Viac o téme: Farma
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu