Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Náhla smrť odrovnala Rozborila: Obrovský smútok a slová plné bolesti

Vilo Rozboril Zobraziť galériu (5)
Vilo Rozboril (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Smrť si nevyberá! Zdrvujúca správa ohľadom nečakanej smrti nedávno zasiahla aj známeho moderátora Vila Rozborila (50). Zákerná rakovina zobrala život mladému 21-ročnému Mirovi, ktorému chcel Vilo pomôcť aj v relácii V siedmom nebi.

Prísť o dieťa je to najhoršie v živote človeka, čo sa môže stať. Vyrovnať sa s takýmto ťažkým ortieľom nie je vôbec jednoduché. Svoje by o tom vedeli rozprávať aj rodičia 21-ročného Mira, ktorý prehral boj so zákernou chorobou – s rakovinou kože v poslednom štádiu s metastázami v mozgu. Rakovinu dostal zo znamienka na nohe, ktoré sa začalo pred 3 rokmi meniť a Miro to ignoroval. S chorobou bojoval od mája minulého roka, podstupoval ambulantnú chemoterapiu. Dostal sa na vozík a opatrovala ho celá rodina.

Takmer dvojmetrový Miro bol 10 rokov dobrovoľným hasičom a veľkým fanúšikom Armády SR,  chcel sa dokonca stať vojakom. Predčasne ukončil štúdium na Stavebníckej fakulte v BA a prihlásil sa na Vojenskú školu. Sen stať sa vojakom mu však prerušila zákerná choroba. Napriek tomu stále túžil absolvovať vojenské akcie, povoziť sa v tanku, mať maskáče, či zalietať si v stíhačke. Mladíkovi chcel aspoň trocha v jeho utrpení pomôcť aj moderátor Vilo Rozboril, ktorý ho navštívil 4 týždne pred smrťou, o čom zronený informoval v týchto dňoch na sociálnej sieti.

„Chcem vám oznámiť, že ako prvý príbeh v nedeľu V siedmom nebi odvysielame príbeh 21-ročného Mira, ktorý bojoval s rakovinou kože a 4 týždne po našom stretnutí svoj boj o život prehral. Už pred nejakým časom som tu oznámil, že jeho príbeh chceme odvysielať hneď na úvod na Mirovu pamiatku. Slovo chcem dodržať. V nedeľu teda i pocta veľkému bojovníkovi a nesmierne silnému chalanovi Mirkovi!“ napísal so smútkom Rozboril.

Zaujímalo nás preto, ako sa o Mirovej smrti moderátor dozvedel a ako si na neho spomína. „O Mirkovej smrti sme sa dozvedeli od jeho rodičov, lebo sme s nimi boli stále v kontakte. Jeho sen sa nám podarilo splniť a rodičia nám povedali, že do svojich posledných chvíľ naň spomínal a tešil sa z neho. Život to zariadil tak, že to bol Mirkov posledný sen, napriek tomu nám bolo cťou, že sme mu ho mohli splniť. Chceme ho odvysielať na Mirkovu počesť a pamiatku,” povedal topkám Rozboril. Svedkom obrovského smútku a krutej nepriazni osudu budú tak spoločne s Vilom v nedeľu večer v piatej sérii relácie V siedmom nebi aj televízni diváci. 

Viac o téme: Vilo RozborilV siedmom nebi
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu