Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Rakovinou skúšaná Kmotríková opäť bojuje s vážnou chorobou: Ďalšia operácia!

Moderátorka Adriana Kmotríková má opäť vážne zdravotné problémy. Zobraziť galériu (9)
Moderátorka Adriana Kmotríková má opäť vážne zdravotné problémy.

BRATISLAVA – Moderátorka jojkárskeho spravodajstva Adriana Kmotríková (47), ktorej pred dvoma rokmi našli zhubný nádor na mozgu, má opäť zdravotné problémy. Sympatická plavovláska, ktorá sa pred 3 týždňami nenápadne vytratila z televízneho štúdia, je momentálne v nemocnici, kde sa podrobila ďalšej operácii.

Moderátorka Adriana Kmotríková opäť bojuje zo zdravotnými problémami. Tentoraz však nejde o rakovinový nádor v hlave, ktorý jej operovali pred dvoma rokmi, ale o ženské problémy, ako informoval denník Nový Čas. Práve tie ju prinútili odísť z televíznej obrazovky a podrobiť sa v týchto dňoch  operácii. 

Hviezda televízie Joj sa tak opäť ocitla  v nemocnici. V pondelok ju prijali do bratislavského Národného onkologického ústavu. Medzičasom absolvovala operáciu na bratislavských Kramároch, kde je momentálne pod prísnym lekárskym dozorom. Preto nás zaujímalo, ako sa momentálne Adriana cíti, žiaľ na naše otázky nereagovala.

Jej kolega Ján Mečiar však pre spomínaný denník priznal, že situáciu berie statočne. „Volali sme  spolu niekoľkokrát. O zdravotnom stave na jej žiadosť nemôžem hovoriť, no môžem prezradiť, že má optimistickú náladu. Situáciu berie statočne a veľmi dobre,“ uviedol Mečiar.

Strach o charizmatickú plavovlásku majú nielen jej dve deti Linda a Tomáš, ale aj televízni diváci, ktorým na obraze chýba už 3 týždne. Preto sme zisťovali u kompetentných v Jojke, ako dlho bude moderátorka práceneschopná. „Kým to bude potrebné, Adrianu Kmotríkovú budu v Novinách TV JOJ zastupovať jej kolegyne. Je to na dohode medzi moderátorkami a vedením televízie, " odvetila nám PR hovorkyňa televízie Joj Lucia Kulihová. Adriane prajeme skoré uzdravenie.

Viac o téme: Adriana Kmotríková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu