Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Gregorová konečne prehovorila: Drsná správa Koptíkovi... Takto mu naložila!

Hana Gregorová Zobraziť galériu (4)
Hana Gregorová

PRAHA - V uplynulých mesiacoch bol v česko-slovenskom šoubiznise témou číslo jeden rozchod Hany Gregorovej (65) a jej podstatne mladšieho milenca Ondřeja Koptíka (33). Ten sa z konca vzťahu spamätával na sociálnych sieťach, kde vyťahoval tie najpikantnejšie detaily z ich intímneho života. Po tomto všetkom herečka konečne prehovorila. Svojmu ex poslala poriadne drsnú správu!

Tá má rozsah priemernej slohovej práce a Gregorová v nej píše aj o dôvodoch, prečo Koptíkovi povedala definitívne zbohom. „Spomínaš si, keď som sa raz vrátila nečakane skôr z natáčania z Bratislavy a našla som ťa sedieť v stronzo polohe s vytreštenými očami. Dnes už viem (naštudovala som si to z Googlu), že to bolo po takzvanom dojazde. Plakal si a prosil, že sa to už nebude nikdy opakovať, že ti to asi nasypal do kávy ‚zlý‘ kamarát v Pardubiciach, kde si bol za deťmi. Dnes viem, že si radšej, než by si bol s deťmi, večer šiel za kamarátom dílerom. Ja som ti síce túto historku neverila, ale dala som ti ešte jednu šancu a povedala som ti, že ešte raz, tak letíš a je mi jedno, či máš tridsaťtri rokov alebo sedemdesiat,“ opísala Gregorová hrozivý pohľad, ktorý sa jej naskytol.

„Šiesteho septembra, keď si sa celý večer neozval, som tušila, že sa opakuje situácia z marca, a tak som ti poslala sms: ‚Ak si si niečo šľahol, tak už za mnou ani nechoď.‘ Ale to, čo som zažila 8. septembra, bolo ako nočná mora. Nikdy som nevidela na vlastné oči vyfetovaného človeka so strašnými halucináciami. Dodnes sa mi to vracia. Vykrikoval si v pasáži, že ťa chcú zabiť, že ma miluješ, že nech ťa nezabijem a podobne. Chcela som ťa odviesť k sebe, ale ty si bol úplne iný človek, spotená troska, ktorá vykrikovala nezmysly a so šialeným pohľadom našťastie utiekla do parku. Keby som to videla vo filme, tak si poviem, že prehrávajú,“ priznala v správe herečka. 

Tá vraj po tomto všetkom zavolala Koptíkovej mame, ktorá syna okamžite začala hľadať, čo sa jej napokon aj podarilo. „Až ťa nakoniec cez políciu našli na psychiatrii, kde si skončil priviazaný k posteli ako zviera,“ opísala Gregorová, ktorá nad mladším milencom definitívne zlomila palicu, keď odmietol protidrogové liečenie. Celú jej siahodlhú správu, ktorú pred pár dňami Koptíkovi poslala, si môžete prečítať nižšie. 

Viac o téme: Hana GregorováOndřej Koptík
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu