Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Gregorovej exmilenec na tvrdých drogách: Demoloval nemocnicu, skončil na psychiatrii!

Hana Gregorová a Ondřej Koptík Zobraziť galériu (6)
Hana Gregorová a Ondřej Koptík (Zdroj: Jan Zemiar)

PRAHA - Totálne sa pomiatol?! Hana Gregorová (65) nedávno dala kopačky mladému milencovi kvôli tomu že v jeho veciach objavila marihuanu. Zničený Ondřej Koptík (34) však nakoniec skončil pri tvrdých drogách a v zmätenom stave sa vybral do nemocnice kvôli imaginárnym bodným ranám. Tam rozbil sklenené dvere a niekoľko dní musel stráviť na psychiatrii.

Smútok z rozchodu zaháňa naozaj zvláštne! Hana Gregororvá vykopla Ondřeja Koptíka kvôli marihuane a on sa potom vrhol nielen na alkohol, ale aj tvrdé drogy, po ktorých začal poriadne vyvádzať. 

„Bol som z toho, že ma Hanička zavrhla, strašne zničený a vydal som sa do baru. Tam som sa zoznámil s nejakými ľuďmi a po kope panákov som s nimi začal fetovať pervitín a asi aj kokaín,” priznal Blesku Koptík. Ako dodal, vyvádzal veci, za ktoré sa hanbí, no všetko si ani nepamätá. 

Spomína si na návštevu nemocnice, kam podľa zistení Blesku prišiel kvôli bodným ranám. Lekár však na jeho tele žiadne nenašiel. Podľa Top Staru televízie Prima sa dokonca rozprával s osobami, ktoré neboli prítomné a vykrikoval, že ho niekto bodá. Pokúsil sa utiecť a pri tom rozbil sklenené dvere. Dva dni preto pobudol na psychiatrii, kde mu zistili v krvi prítomnosť drog. 

Polícia však vraj nezasahovala len v nemocnici. Mužov zákona údajne už predtým volala aj samotná Gregorová. „Snažil som sa dostať k Hanke a ospravedlniť sa jej. Lenže v stave, v ktorom som bol, som tam asi poriadne vyvádzal. Veľmi si to nepamätám, len viem, že som tam utekal pred políciou. tri dni som vyvádzal ako zmyslov zbavený. Môžu za to drogy,” priznal Ondřej. Nuž, dvere k Hane si týmto zrejme už definitívne zatvoril. Herečka momentálne s novinármi nekomunikuje. 

Viac o téme: Hana GregorováOndřej Koptík
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu