Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Toto Gregorovú dorazí: Koptík na kameru predvádzal ich sex, rozprával o jej masturbácii a... Hana je špinďúra!

Hana Gregorová a Ondřej Koptík Zobraziť galériu (5)
Hana Gregorová a Ondřej Koptík

PRAHA - Tak toto Hanu Gregorovú (65) už totálne zloží. Keď slovenská herečka pred pár dňami poslala Ondřeja Koptíka (34) kade ľahšie pre jeho vystrájanie pod vplyvom drog, určite ani v najhoršom sne nečakala, aké jej spraví zo života peklo. A hoci to po perverzných básňach o ich sexe vyzeralo tak, že vdova po Radkovi Brzobohatom má tú najväčšiu potupu za sebou, opak je pravdou. Koptík totiž pritvrdil a v rozhovore detailne opísal ich sexuálny život a dokonca predviedol i to, ako ho Hana vábila do postele!

Tentoraz to už skutočne prehnal. Koptík sa totiž nechal pozvať do relácie Lucie, postrach celebrit, kde bez akejkoľvek servítky a hanby odpovedal na všetky otázky ohľadom jeho života so slovenskou herečkou. Neváhal dokonca prezradiť ani sexuálny zážitok, ktorý pokladá za jeden z najpikantnejších, aké kedy s Gregorovou zažil.  

„Prišiel som a tam už bolo zrejmé, že asi o niečo pôjde. Potom sa tam začala trošku krútiť, ja som si vlastne prisadol a potom to už bolo trošku s odporom najprv... No ja som bol bližšie na sedačke a ona sa akoby nastavovala. Mne to prišlo ako vábenie a ja som sa, samozrejme, chytil,“ začal Koptík opisovať, ako prišlo k ich prvému sexu, počas ktorého bol podľa vlastných slov zhúlený a styk nebol práve podľa jeho predstáv.

Tam však potupovanie Hany ani zďaleka neskončilo. Na rovinu povedal, že herečkino telo mu neprišlo práve ideálne. „Tak popravde mi to trošku vadilo. Ale nikdy som jej to nepovedal, ja som gentleman. Vždy som jej hovoril, že je krásna, dokonalá,” povedal Ondřej, ktorý otvorene priznal aj to, že občas si pri sexe s herečkou predstavoval radšej inú ženu, čo zrejme spolu s úchylnými básňami považuje za hlavné znaky spomínaného gentlemanstva. 

Koptík sa neštítil ani odpovedať na otázku ohľadom netradičných sexuálnych praktík jeho bývalej partnerky.  „Také asi nie sú, ale je tam taký pikantný zážitok. Keď sme boli v Rakúsku spolu prvýkrát na horách, tak tam ma v saune nepotrebovala, aby vyvrcholila. Stačilo jej použitie sprchy. Nevadilo mi to, bolo to veľmi zaujímavé,” šokoval redaktorku českého Šípu popisom, ako sa pred ním mala Gregorová uspokojovať. 

Okrem ďalších pikantných detailov z intímneho života s Gregorovou na nej nenechal suchú nitku, ani čo sa týka vedenia domácnosti. „U exmanželky bolo všetko krásne vyčistené a tu som napríklad videl úplný opak,” neprestával Hane nakladať jej bývalý. Keď sa ho reportérka spýtala, či bola Gregorová „špinďúra”, s odpoveďou neváhal. „Tak môžeš to aj tak povedať,” zamyslel sa. 

S drsnými útokmi na herečku Koptík neprestával a zo súkromného života prezradil omnoho viac. Na kameru bez najmenšej hanby či súcitu rozprával o tom, či Hana nosí nohavičky, akú plastiku chcela podstúpiť, ako často vyžadovala sex a dokonca ukázal aj to, čo robila v posteli. Ak vás Ondřejov verejný výlev zaujíma, pozrite si videorozhovor s redaktorkou českého týždenníka Šíp, ktorý nájdete vyššie v článku. Zostáva už len dúfať, že Hana Gregorová sa po tomto útoku konečne začne brániť a Koptíkovi všetky špinavosti, ktoré na jej adresu vytiahol, poriadne zráta. 

Viac o téme: Hana GregorováOndřej Koptík
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu