Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Šok na Farme: Duel takmer bez boja... KOLAPS po prvej disciplíne!

Ivana Slabá mala problémy s dýchaním. Zobraziť galériu (15)
Ivana Slabá mala problémy s dýchaním.

ORAVA - Markizácka Farma má za sebou prvý duel. V piatok večer mohli diváci prvý raz zažiť napätie z toho, kto vyhrá disciplíny a kto bude musieť statok opustiť. Nečakane sa však boj medzi farmárkami neodohral celý. Už po prvej úlohe totiž prišiel kolaps a museli zasahovať zdravotníci.

V piatok si musela slúžka Anna Auxtová vybrať svoju protivníčku do farmárskeho duelu. Zvolila Ivanu Slabú, ktorá viackrát vyjadrila svoju túžbu po domove. „Nie som rozhodnutá, či pôjdem domov alebo tu zostanem. Na to prídem asi až cez noc,” povedala nerozhodná fitneska po tom, ako sa stala druhou duelantkou. 

Okrem povinného prekvapenia napokon zvolila do boja dve ťažké disciplíny – preťahovanie lanom a hákovanie. Hneď v tej prvej bojovala ako levica a Anna mala čo robiť, aby získala prvý bod. Lenže potom prišiel naozaj nečakaný šok. 

Za dverami duelovej stodoly sa Ivana náhle zosypala. Nekontrolovane jej triaslo telom a mala ťažkosti aj s dýchaním. Plakala a kričala. „Keď som to videla, čo sa s ňou deje, som zostala v totálnom šoku. Nechápem, keď chcela ísť domov, prečo až tak veľmi bojovala, až z toho skolabovala skoro,” vyjadrila sa prvá duelantka Anna. 

Ivana našťastie krízu z vypätia prekonala a moderátorka Kveta Horváthová mohla ostatných upokojiť, že nič vážne sa napokon nestalo. „Ivanka je v poriadku, šla oddychovať, ale odstúpila z duelu,” informovala vykoľajených súťažiacich. Na farme tak zostala Anna. 

Ivana Slabá sa v duelovej disciplíne príliš vyčerpala.
Zobraziť galériu (15)
Ivana Slabá sa v duelovej disciplíne príliš vyčerpala.

Čo sa dialo po odchode zo stodoly? Pozrite si našu GALÉRIU»

Viac o téme: FarmaKveta HorváthováAnna AuxtováIvana Slabá
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu