Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Šok na Farme: Odstúpenie hneď na druhý deň?!

Ivana drsné prostredie na farme vôbec nezvláda. Zobraziť galériu (6)
Ivana drsné prostredie na farme vôbec nezvláda. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Náhly odchod z farmy?! Televízia Markíza sľubovala farmárom drsné podmienky, no a rozhodne to neboli žiadne vyhlásenia do vetra. Svoje by o tom vedela rozprávať mladá športovkyňa Ivana Slabá (20), ktorá nehostinné prostredie a tvrdý režim absolútne nezvláda. Mladá fitneska dokonca uvažuje, že statok predčasne opustí...

V úvodných epizódach reality šou Farma sme spoznali dvanásť dobrodruhov rozhodnutých prežiť v drsných podmienkach a zabojovať o rozprávkových 75 000 eur. S veľkým odhodlaním prekonať svoje hranice prišla aj mladá študentka Ivana Slabá.


Zo šikanovaného dievčaťa sexica: Parádna premena markizáckej farmárky!


A hoci to vyzeralo tak, že práve vyšportovaná fitneska bude pre ostatných inšpiráciou a v nehostinnom prostredí vydrží čo najdlhšie, opak sa stal pravdou. „Ja to tu nedám. Ja som si myslela, že to nebude až také zlé,“ netajila svoje zdesenie zo situácie na statku Ivana.

To, že blondínka bude uvažovať o odchode z farmy už hneď na druhý deň, prekvapilo aj jej súperku Evu, ktorá z jej vyjadrenia ostala doslova šokovaná. „Včera som ju brala ako dosť silnú hráčku, lebo bola energická a dosť odvážna. V noci bola taká plná energie, vysmiata a ráno sa zobudila úplne ako iný človek, takže ma to troška prekvapilo naozaj, čo tie podmienky dokážu urobiť s psychikou človeka,“ povedala pred kamerami Zelníková.

Prečo táto navonok sebavedomá a silná žena zvažuje odchod zo súťaže a ako to celé napokon dopadlo, sa dozviete už dnes večer na Markíze.

Mladá farmárka Ivana naznačila, že by šou najradšej opustila.
Zobraziť galériu (6)
Mladá farmárka Ivana naznačila, že by šou najradšej opustila.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Viac o téme: Farma
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu