Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Stres a panika v Jojke: Problémy len deň pred natáčaním!

Problémy pred natáčaním šou Super Karaoke. Zobraziť galériu (18)
Problémy pred natáčaním šou Super Karaoke. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Chaos a panika! Presne to sa dialo deň pred natáčaním zábavnej šou Super Karaoke. Jojkársky štáb sa totiž ocitol v nelichotivej situácii, ktorá so sebou priniesla nepríjemné momenty nielen pre účinkujúcich, ale aj samotnú televíznu produkciu.

Svetovo populárny formát Carpool Karaoke, v ktorom hviezdi zabávač James Corden, dostal aj slovenskú podobu. Zábavnú šou adaptovala televízia JOJ pod názvom Super Karaoke a do úlohy moderátora angažovala obľúbeného herca Sväťa Malachovského.

V štartovnej epizóde sa ako prvý objavil Adam Ďurica, ktorý si spoločne s Malachovským zaspieval jeho najväčšie hity.  Okrem toho však na speváka čakala aj jedna výzva, ktorú sa dozvedel bezprostredne po tom, ako nasadol do auta.

Sväťo mu totiž oznámil, že potrebuje niekoho, kto zaspieva na svadbe Ďuricovej veľkej fanúšičky. Sme na svadbe. Adam, nikto o tebe nevie, si zlatý klinec večera. Predtým, ako k tomu dôjdeme, musíme urobiť zopár drobných prekvapení. Začnime tým, že dovezieš svadobnú tortu,” nakázal Adamovi Sväťo.

Spevák neváhal ani sekundu a aby sa hneď všetko neprezradilo, na svadbu prišiel v dokonalom kuchárskom prestrojení. Samotné vyvrcholenie tohto prekvapenia sa vyšperkovalo tým, že umelec nič netušiacej neveste pred všetkými zaspieval 4 piesne, ktoré roztancovali všetkých svadobčanov.

Spevák Adam Ďurica prišiel medzi svadobčanov v takomto dokonalom prevleku.
Zobraziť galériu (18)
Spevák Adam Ďurica prišiel medzi svadobčanov v takomto dokonalom prevleku.  (Zdroj: TV JOJ)

Zaujímavosťou ale je, že produkcia mala vybratú celkom inú svadbu, ktorú  ženích na poslednú chvíľu odvolal. Vzniknutý problém tak musel štáb čo najrýchlejšie vyriešiť a zháňať iných svadobčanov. Nakoniec sa im podarilo nájsť ženícha, ktorého nič netušiaca nevesta Adama zbožňuje, a tak všetko napokon dopadlo tak, ako si to kompetentní predstavovali.

Zábavnú šou Super Karaoke si môžete pozrieť už dnes večer na JOJke.

Super Karaoke - Adam Ďurica

Viac o téme: Adam ĎuricaSväťo MalachovskýSuper Karaoke
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu