Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Detaily zo svadby Márie Čírovej: Malo to byť úplne inak!

Mária Čírová a Marián Kachút sa zosobášili 19. augusta. Zobraziť galériu (6)
Mária Čírová a Marián Kachút sa zosobášili 19. augusta. (Zdroj: Pretty Photography)

BRATISLAVA - Len pred pár dňami si Mária Čírová (28) a jej partner Marián Kachút (43) po deväťročnom vzťahu konečne povedali svoje áno. Svadba, na ktorú sa fanúšikovia krásnej speváčky tak dlho tešili, sa však neuskutočnila vo veľkom štýle za pozornosti stovky hostí, ako to má vo zvyku robiť väčšina prominentných párov. Na sa verejnosť sa preto o dni D tejto sympatickej dvojice zatiaľ dostalo len minimum informácií.

Nádhernú čerstvú novomanželku sme ale stretli na DOD v Markíze, kde ochotne prezradila zopár detailov zo svojho veľkého dňa. „Svadba bola v takom intímnom duchu a prežili sme ju iba s najbližšou rodinou, takže sme si to veľmi, veľmi užívali. Že tam máme iba tých, ktorí sú pri nás v podstate tých 10 rokov. Bolo to naozaj krásne – také intímne a atmosferické,“ povedala nám Mária nadšene.

Mária Čírová o svadbe EDIT

Zaujímalo nás, či sobáš Kachútovcov prebiehal v tradičnom slovenskom duchu alebo sa rozhodli klasické svadobné zvyky vynechať. „Spočiatku, keď sme premýšľali nad svadbou, tak sme si hovorili, že to bude iba také posedenie pri vínku a že si dáme večeru a pôjdeme domov. No ale nakoniec sa to tak zvrtlo, že naši najbližší nám vytvorili aj čepčenie, takže sme sa počas svadby prezliekali aj trikrát. Bolo to krásne, absolútne nezabudnuteľný deň v našich životoch,“ prezradila pre Topky krásna nevesta.

Mária Čírová a Marián Kachút sú naozaj prekrásny pár.
Zobraziť galériu (6)
Mária Čírová a Marián Kachút sú naozaj prekrásny pár.  (Zdroj: Pretty Photography)

Tá si od fanúšikov a verejnosti odniesla množstvo komplimentov na adresu jej nádherných svadobných šiat, a to napriek tomu, že neodhaľovali ani kúsok pokožky. „Chcela som byť pre svojich najbližších a svoju rodinu takou tou „obyčajnou“, takže som si dala šaty, aké som si dala. Chcela som byť nevesta na „starý” štýl a myslím, že sa nám to celkom podarilo. Bol to môj sen mať šaty s dlhým rukávom ku krku a aj som ich našla v úžasnom salóne. Pôvodne som si myslela, že si ich dám šiť u nejakého módneho návrhára. Často totiž spolupracujem s Ferkom Mikloškom, Robkom Bartolenom alebo Jankou Pištejovou, no ale keďže som tie svoje vysnívané našla v katalógu, tak nebolo o čom,“ vysvetlila nám talentovaná speváčka, keď nás zaujímalo, či nemala záujem o extravagantnejšiu róbu.

Ak vás zaujíma, ako svadbu prežívali ratolesti novomanželov, čo Mária prezradila o svadobnej ceste a kedy sa fanúšikovia môžu tešiť na jej nový album a veľkolepé akustické turné s orchestrom, kliknite si na video-rozhovor v článku.  

Viac o téme: Mária ČírováMarián Kachút
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu