Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Známy herec šokoval verejnosť: Začal sa vyzliekať priamo počas vernisáže!

Robo Roth Zobraziť galériu (6)
Robo Roth (Zdroj: NOS OSF)

BRATISLAVA - Fanúšikovia abstraktného umenia zostali ako obarení. Keď sa pred pár dňami rozhodli pozrieť v Univerzitnej knižnici krásne obrazy od Anabely Žigovej, ktoré umelkyňa vytvorila zo zlata, zrejme ani netušili, čo bude onedlho nasledovať. Na výstave sa totiž objavil aj herec a moderátor Robo Roth (44), ktorý sa pár minút po začatí povyzliekal.

Robo sa podieľal na programe, ktorého súčasťou bol aj jeho umelecký prednes. Účelom vernisáže Super pocit bolo upozorniť na čoraz vzrastajúcejší problém s extrémizmom. Herec sa do svojho rozprávania vžil natoľko, že niekoľko minút pobehoval z jednej časti miestnosti do druhej, až si nakoniec začal rozopínať košeľu, ktorú napokon aj celú vyzliekol.

Vernisáž Super pocit
Všetkým prítomným sa tak v v priebehu niekoľkých sekúnd naskytol pohľad na jeho polonahé telo, na ktorom svietilo nevšedné tetovanie hviezdy s bleskom. A hoci by si vďaka jeho útlej postave mohli fanúšikovia pomyslieť, že herec sa nemá čím pochváliť, nešlo si nevšimnúť, že na bruchu sa Robovi črtalo vypracované svalstvo. 

Robo Roth sa do prečítania poriadne vcítil.
Zobraziť galériu (6)
Robo Roth sa do prečítania poriadne vcítil.  (Zdroj: Vlado Anjel)

Známy herec šokoval verejnosť:
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Vlado Anjel)

Treba uznať, že Rothov herecký výkon príjemne oživil priebeh vernisáže, ktorá sa tak dá nazvať všelijako, len nie všednou. Medzi témami, ktorým sa herec venoval, totiž nechýbal ani prednes na námet vyčíňania masového vraha Andersa Breivika a fanúšikovia umenia z knižnice odchádzali s poriadnymi zimomriavkami, o ktoré sa postaral práve Robo. 

Viac o téme: Robo Roth
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu