Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Otvorené priznanie Malachovského exmanželky: Veľmi som žiarlila!

Exmanželka Sväťa Malachovského - Ľubica Čekovská Zobraziť galériu (4)
Exmanželka Sväťa Malachovského - Ľubica Čekovská (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Toto doma vyvádzala! V najnovšej časti jojkárskej šou Všetko čo mám rád sa objaví bývalá manželka herca Sväťa Malachovského (45) - Ľubica Čekovská (42). Tá pred televíznymi kamerami otvorene poprezrádzala aj rôzne pikošky či zaujímavé historky zo svojho života. Tomu neuveríte!

Dnes večer odvysiela televízia JOJ už 10-tu epizódu hudobno-zábavnej šou Všetko čo mám rád. V nej sa ako hostia predstavia moderátor Marcel Forgáč a exmanželka známeho herca Sväťa Malachovského - Ľubica Čekovská.


Toto nemyslí vážne: Slovenská herečka ako strašidlo roka!


Práve sympatická hudobníčka si v relácii zaspomínala aj na zaujímavé historky a vtipné momenty zo svojho detstva, ktoré bezpochyby pošteklili bránice mnohých divákov v štúdiu i pred televíznymi obrazovkami.

Ja som sa nenarodila, mňa doniesol bocian. Tak ako môjho bračeka,“ začala s rozprávaním Ľubica, ktorá narážala práve na populárneho brata Mariána. Keď sa narodil môj mladší brat, ja som veľmi žiarlila na neho. Pretože rodičia mu automaticky dávali väčšiu pozornosť ako mne,“ otvorene priznala Čekovská, ktorá si v útlom veku na Mariána dokonca vymyslela aj pomerne zaujímavú prezývku.  

Hudobníčka Ľubica Čekovská so svojím mladším bratom Mariánom Čekovským.
Zobraziť galériu (4)
Hudobníčka Ľubica Čekovská so svojím mladším bratom Mariánom Čekovským.  (Zdroj: TV JOJ)

„Odjakživa som ho volala Murko. Vždy mu tak zvykla tiecť slina a mne to šlo na nervy. Tak som ho zvykla tak ‘pohlavkovať’, aby som mu ju utrela,“ s úsmevom dodala Ľubica, pre ktorú bolo spočiatku pomerne ťažké stotožniť sa s tým, že sa o lásku svojich rodičov musí deliť ešte s ďalším členom rodiny. Keďže som už nechcela ďalšieho súrodenca, zostrojila som doma gumipušky, postavila som ich na parapetné dosky a čakala som, že keby náhodou šiel nejaký bocian. Keď nejaký prišiel, odstrelila som ho, aby som už nemala ďalších súrodencov,“ vtipne uzavrela svoj príbeh Čekovská.

Hudobná skladateľka Ľubica Čekovská zabávala divákov v jojkárskej šou Všetko čo mám rád.
Zobraziť galériu (4)
Hudobná skladateľka Ľubica Čekovská zabávala divákov v jojkárskej šou Všetko čo mám rád.  (Zdroj: TV JOJ)

Viac o téme: Ľubica ČekovskáVšetko čo mám rád
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu