Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Hrozná FOTO Patrasovej: Odhalila vážnu chorobu!

Dáda Patrasová Zobraziť galériu (4)
Dáda Patrasová (Zdroj: profimedia.sk)

PRAHA - Vyšla von s nepríjemnou pravdou. Herečka Dáda Patrasová (61) už dlhší čas čelí na sociálnych sieťach kritike na adresu jej výzoru. Inak to nebolo ani naposledy, keď si odniesla narážky na opuchnutú tvár. Argument, s ktorým nakoniec Češka vyšla na svoju obranu, však zrejme šokoval úplne každého. Je za tým zákerná choroba!

Dáda komplikácie so zdravím priznala v komentári priamo pod fotografiou. Jedna z fanúšičiek ju totiž začala obhajovať, že za čudným vzhľadom jej tváre nemusí byť botox, ale môže ísť o závažné zdravotné komplikácie. „To nie je botoxom. Ľudia s chorou štítnou žľazou majú takéto problémy,“ napísala neznáma žena k snímke.

O to väčší šok prišiel, keď túto špekuláciu potvrdila sama herečka a moderátorka. „Neriešte už moju tvár. Áno, mám hypo štítnu žľazu. Stačí?“ napísala Patrasová k svojej selfie, čím dala jasne najavo, že má problémy so zníženou funkciou štítnej žľazy a vyrývačných poznámok má už akurát tak dosť. 

Pokiaľ brunetka tieto slová nenapísala len z hnevu, mala by si na seba dávať poriadny pozor. Toto ochorenie rozhodne nepatrí k tým, ktoré je možné brať na ľahkú váhu. Štítna žľaza pacientov postihnutých hypofunkciou totiž nie je schopná produkovať dostatočné množstvo hormónov a medzi jej najčastejšie príčiny patrí chronický zápal, dlhodobý nedostatok jódu, no rovnako môže ísť aj o vrodenú poruchu.

Hrozná FOTO Patrasovej: Odhalila
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram D.P.)

Choroba postihuje najmä ženy po päťdesiatke a často sa prejavuje práve priberaním na váhe, suchou pokožkou či opuchmi tváre a končatín, na čo zrejme narážala aj jedna z Patrasovej obdivovateliek. Ak je teda Dagmar skutočne chorá, momentálne má toho na pleciach naozaj viac než dosť. Neustále hádky a verejné podpichovanie s manželom Felixom Slováčkom, ktoré má dvojica takmer na dennom poriadku, jej na dobrom zdraví totiž určite nepridávajú. 

Viac o téme: Felix SlováčekDáda Patrasová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu