Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Marián Slovák po mozgovej mŕtvici: Vďaka tomuto som prežil!

Marián Slovák s manželkou Evou Matejkovou Zobraziť galériu (5)
Marián Slovák s manželkou Evou Matejkovou (Zdroj: Jan Zemiar)

PIEŠŤANY - Nedal sa zlomiť! Pred viac ako štyrmi rokmi sa Marián Slovák (68) vytratil z divadla aj televíznych obrazoviek. Nie však dobrovoľne. Za všetkým stála krutá rana osudu, kvôli ktorej sa život tohto sympatického muža zmenil zo sekundy na sekundu. A hoci mnohí by po takýchto zdravotných komplikáciách stratili chuť do života, tento vynikajúci herec sa nevzdal a dnes si užíva plnohodnotný život. Ako sa mu to podarilo?

Marián Slovák
Charizmatického Mariána sme stretli na dobročinnej akcii Play for charity, kde s plným nasadením hral tenis a po kurte sa pohyboval, akoby žiadnu mozgovú príhodu nikdy nemal. Zaujímalo nás, ako sa mu podarilo zdravotné komplikácie prekonať. „Mal som šťastie, lebo sa mi to stalo pri mojej žene. Ráno som kýchol a bolo to veľmi zlé. Potom prišla veľmi rýchlo sanitka, za čo doteraz ďakujem záchranárom a potom aj výborným lekárom,” prezradil nám sympatický herec, ktorý miluje šport. 

„Dal som sa dokopy, nehovoril som, potom som sa musel naučiť rozprávať , no...  A tak hýbem sa, to je dôležité. Aj keď som už pred rokom prestal fajčiť a pribral som. To ma veľmi štve, že som trochu pribral, lebo mi to hovorí moja žena. Že – počúvaj ma, ty by si bol fantastický, ale škoda, že si pribral. No dobre, rád jem! Ale inak je to všetko dobré. Ja sa teším na deväťdesiatku, vtedy budem výborný,” povedal nám s nadhľadom a úsmevom Slovák, ktorého na udalosti sprevádzala manželka Eva Matejková.  

Na divadelných doskách či v televízii ho však podľa jeho slov ešte nejaký čas fanúšikovia neuvidia. „Tento rok nemám nič, pretože mi moja dcérka priviedla na svet vnučku. Mám 5 fantastických vnukov, ale po tom, čo Svetlanka porodila, som si povedal, že nič nebudem robiť. Ja som dedeček, chodím s kočíkom a mám sa výborne,” uzavrel herec, ktorý si evidentne život užíva plnými dúškami a konečne sa teší dobrému zdraviu. Marián, držíme palce, nech vám to takto vydrží aj naďalej!

Viac o téme: Marián SlovákEva Matejková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu