Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Herečka (68) z Búrlivého vína pred 33 rokmi: Odvaha jej nechýbala... Aha, veď jej presvitá úplne všetko!

Eva Matejková Zobraziť galériu (5)
Eva Matejková (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Eva Matejková (35) je divákom televízie Markíza známa predovšetkým ako chyžná Eliška zo seriálu Búrlivé víno. Manželka obľúbeného Mariána Slováka (69) má však za sebou naozaj bohatú hereckú kariéru. Nám sa podarilo natrafiť na záber z inscenácie Perikles, kráľ tyrský, ktorá uzrela svetlo sveta v roku 1985. A odvaha brunetke v tom čase zjavne nechýbala. V tenkom tope, ktorý mala na sebe, jej totiž presvitalo úplne všetko!

V posledných rokoch mali slovenskí diváci možnosť Evu Matejkovú vídať najmä v markizáckych seriáloch Búrlivé víno či Susedia. Herečka však na svojom konte má oveľa bohatšiu umeleckú kariéru. Dlhé roky bola napríklad členkou Divadla Andreja Bagara v Nitre.

A práve tam sa pred dlhými 33 rokmi hrala inscenácia Perikles, kráľ tyrský z ktorej sa nám podarilo nájsť záber. Herečka v tom čase mala 35 rokov a je zjavné, že k žiadnym hanblivkám nepatrila. Na fotke má totiž biele tričko z tenučkej látky a pod ním... Absolútne nič.

Prítomní diváci tak vôbec nepotrebovali veľa predstavivosti. Spod slušivého topu jej totiž presvitalo doslova úplne všetko. A teda herečka sa rozhodne mala čím pochváliť. Niet žiadnych pochýb, že po tejto hre, mala tmavovláska celý zástup tajných ctiteľov. Veď uznajte sami!

Herečka dnes oslavuje svoje 68. narodeniny a stále vyzerá veľmi dobre. My jej prajeme všetko najlepšie a hlavne veľa zdravia! 

Eva Matejková pred 33 rokmi v inscenácii Perikles, kráľ tyrský. Spod bieleho trička jej na javisku presvitalo všetko.
Zobraziť galériu (5)
Eva Matejková pred 33 rokmi v inscenácii Perikles, kráľ tyrský. Spod bieleho trička jej na javisku presvitalo všetko.  (Zdroj: Archív Divadla Andreja Bagara)

Viac o téme: Eva Matejková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu