Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Problémy pred pôrodom: Slovenská herečka je zúfalá!

Andrea Kerestešová Zobraziť galériu (5)
Andrea Kerestešová

PRAHA – Tehotenské problémy! Herečka Andrea Růžičková Kerestešová (33) čaká svoje prvé dieťa a už sa nevie dočkať pôrodu. Každú minútu, ktorá predlžuje jej tehotenstvo, nesie dosť ťažko. Dokonca priznala, že sa pôrod snaží urýchliť rôznymi pokusmi.

Slovenská herečka žijúca v Čechách Andrea Kerestešová sa spolu s manželom Mikulášom teší na svojho prvého potomka a je tak nedočkavá, že sa snaží robiť všetko, aby pôrod prišiel čo najskôr. Nielenže má tašku do pôrodnice už zbalenú, ale ako priznala, robí aj rôzne pokusy, ktoré by jej mali pôrod urýchliť.

„Robím, čo môžem, ale tento svet nie je lákavý, vo mne je väčšia radosť bytia,“ povzdychla si pre český denník ahaonline.cz herečka, ktorú môžu diváci poznať z českého seriálu Ordinace či filmu Rafťáci. Andrea priznala, že už toho vyskúšala naozaj veľa, ako vyvolať pôrod. Podstúpila ochutnávku červeného vína, osemkilometrovú túru, akupunktúru, či drepy so závažím, ale nič zjavne nepomáha.

„Už som vyskúšala všetky babské rady, je ich celý zoznam! Tiež beriem prírodné látky, ktoré mi odporučil homeopatik,“ povedala spomínanému denníku herečka. Pokiaľ ani to nezaberie, je vraj pripravená i na umelé vyvolanie pôrodu. „Prijmem to, samozrejme riskovať nebudem,“ dodala Kerestešová.

Andrea Kerestešová sa nevie dočkať pôrodu.
Zobraziť galériu (5)
Andrea Kerestešová sa nevie dočkať pôrodu.

Viac o téme: Andrea Kerestešová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu