Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Belohorcová takto dráždi: Zase hore bez!

Zuzana Belohorcová Zobraziť galériu (9)
Zuzana Belohorcová

PRAHA - To je ale provokácia! Bývalá moderátorka erotickej relácie Zuzana Belohorcová (41) aj napriek tomu, že je dnes z nej vydatá žena a mama dvoch detí, neustále provokuje. Môže si to však dovoliť. Okrem silikónov sa môže pochváliť aj stále skvelou figúrou, čoho dôkazom sú jej najnovšie sexi zábery, na ktorých opäť vyzliekla tričko a fotila sa aj hore bez.

Dráždi! Napriek tomu, že Zuzana Belohorcová už roky žije za veľkou mlákou a zo slovenského šoubiznisu sa vytratila, v povedomí verejnosti ostáva vďaka sociálnym sieťam. Tu aj neraz provokuje svojimi dráždivými zábermi.

Napriek tomu, že má po 40-tke a je mamou dvoch detí, je stále sexi. Dôkazom toho sú aj jej najnovšie príspevky, ktoré v týchto dňoch pridala. Blondínka sa totiž pochválila zvodným fotením, pri ktorom neváhala zhodiť ani vrchný diel oblečenia a ostala hore bez. „A opäť po roku fotenie. Ako vždy top prácička,“ napísala Belohorcová k pózovaniu pre pražský kadernícky salón.

Pri pohľade na Zuzanu, ktorá je odetá v dráždivých pančuškách a v rajcovnej bielizni či bez nej, sa zahmlí pred očami a zvýši tep nejednému mužovi. Niet sa čo čudovať. Veď kto by nechcel mať po svojom boku takúto dračicu...

Zuzana Belohorcová v Ba

Viac o téme: Zuzana Belohorcová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu