Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Čobejová ako Marfuša z Mrázika: Preboha, však sa jej všetci zľaknú!

Michaela Čobejová Zobraziť galériu (7)
Michaela Čobejová (Zdroj: Topky.sk)

BANSKÁ BYSTRICA - Na nepoznanie! Herečka Michaela Čobejová (47) patrí medzi známe herečky, ktoré sú na televíznych obrazovkách zväčša bezchybne upravené a majú dokonalú vizáž. Dôkazom toho, že to na doskách, ktoré znamenajú svet s mejkapom občas preženie, je aj herečkina nedávna fotografia, ktorú zavesila na sociálnu sieť. Preboha, nezľaknite sa, veď na nej vyzerá ako Marfuša z Mrázika!

Napriek tomu, že herečka Michaela Čobejová nemá dvadsať, vyzerá na svoj vek úžasne. Na obrazovkách či spoločenských akciách je vždy dokonale upravená a len málokto by tipoval, že má 47 rokov. Hoci šminky v súkromí neobľubuje, v práci si ich vychutná viac než dosť.

Dôkazom je aj jej nedávna fotografia z divadla, ktorou sa pochválila na sociálnej sieti. Na tomto zábere by ju spoznal veru iba málokto. Blondínka je na ňom naozaj poriadne zmachlená. Biela pleť, červené líca, tmavé oči i obočie a výrazné červené pery doslova až desia. Na prvý pohľad každého napadne, že sa podobá na rozprávkovú postavičku z Mrázika, na odpudivú Marfušu.

 

Divadlo #pesktoryuvidelboha#bystrica

Príspevok, ktorý zdieľa Michaela Čobejová (@cobejova),

O túto postavu však rozhodne nejde, hoci sa Čobejová takto „dogabala“ tiež kvôli divadelnej postave. Účinkuje totiž v temnej groteske Pes, ktorý uvidel Boha, ktorú si diváci môžu pozrieť vo viacerých slovenských mestách. 

Čobejová sa podobá na Marfušu z Mrázika.
Zobraziť galériu (7)
Čobejová sa podobá na Marfušu z Mrázika.

Viac o téme: Michaela ČobejováMrázik
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu