Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Nepríjemné zranenia slovenského Komisára Rexa: Dolámané rebrá a vykĺbené ramená!

Juraj Bača má za sebou nepríjemné zranenia. Zobraziť galériu (5)
Juraj Bača má za sebou nepríjemné zranenia. (Zdroj: Instagram)

BRATISLAVA - Televízni diváci si už čoskoro budú môcť vychutnať slovenské spracovanie kriminálnych príbehov Komisára Rexa, ktorými ich bude sprevádzať nielen štvornohý policajný pomocník, ale aj sympatický vyšetrovateľ v podaní Juraja Baču (29). Toho čaká napätie, ale i mnohé akčné scény, s ktorými je späté aj možné nebezpečenstvo či nepríjemné zranenia. Čo na takúto neľahkú výzvu hovorí samotný herec?!

Diváci televízie Markíza sa túto jeseň môžu tešiť na slovenskú verziu kultového Komisára Rexa. Ako sme vás už informovali, v úlohe hlavného vyšetrovateľa Richarda Mosera sa predstaví známy sympaťák Juraj Bača, ktorý v týchto dňoch už naplno zarezáva na nakrúcaní prvých dielov seriálu.


Nečakaný krok v Markíze: V novom Komisárovi Rexovi si zahrá tento sexi Slovák!


Pre známeho umelca to bude celkom nová výzva, ktorá mu prinesie mnohé strhujúce dobrodružstvá, ale aj akčné scény a nebezpečné situácie. Zaujímalo nás preto, čo na takúto novú hereckú skúsenosť hovorí samotný Bača. „Nemám s akčnejšími scénami problém a práveže som rád, keď to je v našej práci troška okorenené. Samozrejme vždy sa dbá na bezpečnosť, čo sa týka bežného života,“ povedal pre Topky.sk Juraj.

Herca Juraja Baču čakajú v Komisárovi Rexovi mnohé neľahké výzvy.
Zobraziť galériu (5)
Herca Juraja Baču čakajú v Komisárovi Rexovi mnohé neľahké výzvy.  (Zdroj: Instagram)

Aj napriek tomu ho však nepríjemné zranenia v živote ani zďaleka neobchádzali. „Keďže som sa v minulosti venoval extrémnym športom, mám za sebou dolámané rebrá, vykĺbené ramená a veľa menších zranení,“ prezradil nám herec. A hoci ovláda aj isté bojové umenia, konfliktné situácie sa snaží riešiť skôr diplomaticky. „V súčasnosti sa v súkromí venujem aj thajskému boxu a Krav Maga, no nikdy som tieto techniky, chvalabohu, nepoužil v bežnom živote,“ dodal na záver.

V týchto dňoch už padla prvá klapka slovenskej adaptácie kriminálneho seriálu Komisár Rex.
Zobraziť galériu (5)
V týchto dňoch už padla prvá klapka slovenskej adaptácie kriminálneho seriálu Komisár Rex.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Juraj BačaKomisár Rex
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu