Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Sexi Vačková ukázala schudnutú postavičku: V plavkách vytasila svoje najväčšie zbrane!

Zuzana Vačková Zobraziť galériu (6)
Zuzana Vačková

NEW YORK - Fíha! Herečka Zuzana Vačková (48) v poslednom období žije aktívnym spôsobom života. Zdravo sa stravuje, pravidelne cvičí... A vidno to aj na jej postave. Aktuálne sa totiž na sociálnej sieti Instagram pochválila záberom z dovolenky, na ktorom je iba v úsporných plavkách. Pozrite, vytasila svoje najväčšie zbrane!

Zuzana Vačková je majiteľkou obdivuhodných ženských kriviek. Ako sa hovorí - má cici aj rici. A že to zle nevyzerá ani so zvyškom jej postavy, dokázala v týchto dňoch na sociálnej sieti Instagram. Herečka je totiž spolu so svojou dcérou aktuálne na dovolenke za veľkou mlákou, kde si okrem krás veľkomesta vychutnáva aj oddych na pláži.

No a práve odtiaľ pochádza jedna z jej najnovších fotiek. Herečka na nej pózuje s okuliarmi na očiach, širokým úsmevom na tvári a... Napriek tomu, že už dávno nemá 20, nemá problém ukázať svoju postavičku v plnej paráde. Na zábere je totiž len v úsporných plavkách. Postavu by jej však mohli závidieť aj o polovicu mladšie ženy. Veď presvedčte sa sami! Fotky nájdete v našej GALÉRII»

Galéria: Sexi Vačková ukázala schudnutú postavičku: V plavkách vytasila svoje najväčšie zbrane!

Viac o téme: Zuzana Vačková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu