Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Psychické problémy mladej superstaristky: Môžu za to drogy a alkohol?!

Deborah Kahlová alias Debbi skončila na psychiatrii. Zobraziť galériu (4)
Deborah Kahlová alias Debbi skončila na psychiatrii. (Zdroj: Foto: Facebook D.K.)

PRAHA - Po hviezdnej sláve pád na dno! Bývalá superstaristka Deborah Kahlová (24), známejšia pod pseudonymom Debbi, aktuálne bojuje s vážnou psychickou chorobou. Podľa jej vlastných slov za to môže najmä jej divoká minulosť, kedy speváčka viackrát okúsila aj to, čo radšej nemala.

Deborah Kahlová alias Debbi sa v našich končinách dostala do povedomia verejnosti vďaka prvej sérii Česko Slovenskej SuperStar. Éterická ryšavka sa spevu intenzívne venovala aj po skončení súťaže, čím si u českých susedov vydláždila pomerne slušnú umeleckú kariéru.

Jej raketový úspech a následná sláva si však vyžiadali svoju daň. Známa kráska totiž skončila v rukách psychiatrov. „Keď som si sadla do metra, tak v ten moment mi explodovala hlava, srdce, telo. A keď zahlásili ‘ukončite výstup a nástup‘, tak som chytila takú šialenú paniku, že som musela okamžite vybehnúť. Vôbec som si nedokázala predstaviť, že by som tam mohla minútu a pol, než sa tie dvere zase otvoria, zostať,“ povedala pre Blesk.cz Debbi.

Nepríjemné psychické stavy však neprestávali ani niekoľko dní po tom a speváčka tak musela navštíviť psychiatrickú liečebňu v českých Bohniciach, kde jej lekári diagnostikovali panickú poruchu. Kahlová v rozhovore následne priznala aj to, že v detstve bola obeťou nepríjemnej školskej šikany.

Spúšťačom jej vážnych psychických problémov je však podľa nej skôr jej divoká minulosť, kedy speváčka holdovala zakázaným látkam a alkoholu. „Keď na to malo niečo vplyv, tak najskôr moja bujará mladosť. To, že som občas vyskúšala niečo, čo som asi skúšať nemala,“ priznala Kahlová.

Viac o téme: SuperStarDebbi
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu