Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Verešová totálne strápnila manžela: Osedlať si ho bola hračka!

Andrea Verešová a Daniel Volopich Zobraziť galériu (6)
Andrea Verešová a Daniel Volopich

PRAHA - Fú, tak toto manžela krásnej Andrey Verešovej (37) zrejme veľmi nepoteší. Naša modelka si totiž nedávno opäť pustila ústa na špacír a Daniela Volopicha (53) poriadne strápnila. A hoci sme na verejné výplody bývalej miss už zrejme všetci zvyknutý, tentokrát ju natrela priamo jej dcérka Vanessa.

Tá si totiž priala skúsiť jazdu na mechanickom býkovi a starostlivá mama Andrea jej samozrejme toto želanie splnila. Okrem hŕby detí na fotografii si však nakoniec atrakciu vyskúšala aj samotná modelka. A hoci jej takáto zábava podľa dcérkiných slov sprvu nevoňala, nakoniec sa nechala prehovoriť.

To by však nebola Andrea, keby celý zážitok svojsky neokomentovala. A neodniesol si to nikto iný, ako jej manžel. „Mama sa nechala ukecať a nakoniec to tiež skúsila. Nie je to vôbec ľahké, ale verte mi, bola odvážna. Ako sama hovorí: Osedlať ocka bolo omnoho ľahšie,“ napísala Vanesska na sociálnu sieť.

Andreu Verešovú bonzla vlastná dcéra.
Zobraziť galériu (6)
Andreu Verešovú bonzla vlastná dcéra.  (Zdroj: Instagram V.V.)

Fanúšikovia i neprajníci tak opäť dostali príležitosť, aby si na modelke poriadne zgustli. Na facebookových stránkach u českých susedov už fotografiu okomentovali poriadne svojsky. „Volopich či elektrobýk, to je skoro to isté,“ „Veď on je tiež dobrý...“ či „Prirovnať manžela k býkovi, no neviem, či toto Daniela poteší“  zamýšľajú sa komentujúci, podľa ktorých Andreino prehlásenie znie, akoby naznačovala, že dostať Volopicha bola úplná hračka. 

 

Viac o téme: Andrea VerešováDaniel Volopich
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu