Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Dvojnásobná mamička Čírová ohuruje krivkami: Sexi telo v podprsenke!

Mária Čírová Zobraziť galériu (5)
Mária Čírová (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Maximálna šupa! Speváčka Mária Čírová (28) je známa tým, že odvážne outfity príliš nepreferuje. V týchto dňoch však dvojnásobná mamička zrejme urobila výnimku a zapózovala si rovno v „plážovej“ podprsenke, v ktorej zmyselne poodhalila sexi krivky. Svojim fanúšikom tak ukázala, čo doposiaľ skrývala pod šatami.

Mária Čírová je krásna žena, ktorá sa nepotrebuje pretŕčať nahá, aby zaujala. Práve naopak, výstrihy, minisukne či iné úsporné kúsky oblečenia by ste v jej šatníku hľadali len márne. O to pozoruhodnejšia je preto fotografia, ktorú umelkyňa nedávno zverejnila na svojej fanúšikovskej stránke na internete.

Známa plavovláska si totiž tentoraz zapózovala v „plážovej“ podprsenke a voľnejších nohaviciach, čím netradične poodhalila aj čo-to zo svojej figúry. Výnimočnej snímke sa preto bezpochyby potešili najmä muži.

Najväčšiu pozornosť si však vyslúžilo jej štíhle, vypracované bruško, ktorým by pokojne mohla konkurovať aj vrcholovým športovkyniam. Pri tejto fotografii naozaj len ťažko uveriť, že speváčka už má za sebou dva pôrody. Mária, klobúk dolu!

Viac o téme: Mária Čírová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu