Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Povedala NIE: Peštová si odmieta vziať Haberu!

Sympatická dvojica zažiarila v Karlových Varoch ako v Hollywoode Zobraziť galériu (8)
Sympatická dvojica zažiarila v Karlových Varoch ako v Hollywoode (Zdroj: Film Servis Festival Karlovy Vary)

KARLOVE VARY - Svadba tak ľahko nebude! Topmodelka Daniela Peštová (46) a spevák Pavol Habera (55) tvoria už takmer 20 rokov jeden z najstabilnejších párov česko-slovenského šoubiznisu a vychovávajú dvoch spoločných potomkov. Napriek tomu všetkému oficiálnemu spečateniu dlhoročného vzťahu dvojica zatiaľ na chuť neprišla. A zdá sa, že v budúcnosti ani nepríde.

Daniela má totiž na myšlienku vydaja pomerne pochmúrny názor. „Keď príde reč na manželstvo, som trošku skeptik. Dať niekomu sľub „kým nás smrť nerozdelí,“ je sľub, ktorý nie som schopná dať. Život dokáže byť zložitý a komplikovaný, že keby som niečo takéto sľubovala, klamala by som. Nám je dobre tak, ako je. Ani jeden z nás nemá potrebu robiť ten zväzok oficiálnym,“ povedala blondínka pre český expres.cz, čím mnohých poriadne zaskočila.

Z jej slov je jasné, že sľuby pred oltárom sú pre ňu často len bezvýznamnou fraškou, ktorá aj napriek obrúčkam a podpisom na papieri môže veľmi ľahko stroskotať. „Čo sa týka manželstva, mám veľa výhrad. Keď si chcete niekoho vziať, nikto sa vás na nič nepýta a oddá vás, pri rozvode ale musíte vysvetľovať prečo. Urobila by som to naopak. Vytvorila by som komisiu, ktorá by zhodnotila, či sobáš dovolí a potom by sa možno predišlo mnohým rozvodom,“ zamyslela sa krásna modelka. 

„Zásnuby nikdy neprebehli, ani jeden nemáme túto potrebu. Veľa ľudí to robí kvôli deťom, ale pre deti sme mama a otec a záleží im iba na tom, že sme spolu. My ten náš zväzok berieme veľmi zodpovedne. To, že nie sme manželia, neznamená, že vyvádzame a lietame. Koľkokrát sa mi zdá, že máme lepší vzťah ako ľudia, ktorí majú prstienky,“ uzavrela nakoniec Daniela, ktorá má s Paľom dve ratolesti - dcérku Ellu a syna Paula. 

Viac o téme: Daniela PeštováPaľo Habera
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu