Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Módne (s)hity z Farmy: Šik Šindlerová, príšerná Hutton a slušný prúser Hrobárikovej!

Na farmárky si posvietila Andrea Ziegler. Zobraziť galériu (9)
Na farmárky si posvietila Andrea Ziegler.

BRATISLAVA – Obľúbená reality šou Farma už pozná víťaza aj svojej ôsmej série. Uplynulý víkend prebehlo finále, kde nechýbali ani ostatní súťažiaci, ktorí prišli nahodení v letných outfitoch. Na ich oblečenie si posvietila známa stylistka Andrea Ziegler. Komu to podľa nej vyšlo a kto to naopak neodhadol?

Lucia Mokráňová, účastníčka šou Farma 5 a Farma 7

Biely overal je v lete výborná voľba. Žiaľ, tento strih dáme vôbec nesedí. Na lýtkach je priúzky, všade inde pôsobí, že je veľký. Základ je uvedomiť si plusy a mínusy postavy. V tomto prípade sú to lýtka, ktoré sú pevnejšie. Ideálne je voliť nie príliš obtiahnuté nohavice práve v týchto partiách. Oceňujem, že sa dáma neprezdobila a celkovo pôsobí príjemne.

Módne (s)hity z Farmy:
Zobraziť galériu (9)

Jana Brezinová, účastníčka šou Farma 8

Čierno-biela kombinácia je istota. Biele nohavice si táto dáma môže dovoliť. Možno dekolt trochu hlboký, ale proti gustu žiaden dišputát... Jediné, čo mi na tomto stylingu vadí, je kabelka. Nuda. Buď by som zvolila výraznú farebnú alebo zladila s topom, a to čiernu. Pôsobilo by to ucelenejšie. Mejkap je dosť výrazný, čiže s doplnkami to netreba preháňať. Toto odhadla. Zrušila by som náramok a nechala len hodinky...

Módne (s)hity z Farmy:
Zobraziť galériu (9)

Lucia Gachulincová, účastníčka šou Farma 8

Príjemné voľnočasové, letné. Také dovolenkové. Akurát ten mejkap s tým neladí. Príliš večerný a výrazný. Zjemnila by som a bolo by to fajn.

Módne (s)hity z Farmy:
Zobraziť galériu (9)

Lucia Šindlerová, účastníčka šou Farma 8

Možno prekvapím, ale toto je pre mňa v pohode. Dlhšia tunika zakryje to, čo má a zbytočne nenafukuje. Inšpirácie ľudovými motívmi dávajú tomu šmrnc. V lete ľudové motívy sú priam žiadané. Modrá a biela budú vždy vyzerať šik. Celkom pekná dáma.

Módne (s)hity z Farmy:
Zobraziť galériu (9)

Zuzana Hrobaríková, účastníčka šou Farma 8

Tak toto je dosť nevydarená inšpirácia 70-tymi rokmi. Tá cézarovská čelenka je tam načo? Paže by som vystavovala na obdiv umiernenejšie. Chápem, je leto, ale aj tu sa dá nájsť alternatíva. Tie faldíky v podpazuší nevyzerajú práve pôvabne. Dúfam, že to obočie je len silno namaľované. Ak je tak natrvalo, potom je to slušný prúser.

Módne (s)hity z Farmy:
Zobraziť galériu (9)

Miroslav Povec, účastník a víťaz šou Farma 8

Trochu mi trvalo, kým som zistila, čo mi tu vadí. Sú to dve veci. Tričko a okuliare. Tričko by som vymenila za jednoduchšie. Tvar okuliarov je v pohode, ale skúsila by som asi menšie. Vyzerá to trochu komicky. A účes podľa kastróla je všetko, len nie účes. Možno to tak malo byť... Poradila by som sa so skutočným kaderníkom!

Módne (s)hity z Farmy:
Zobraziť galériu (9)

Nikolas Nikolič, účastník šou Farma 8

Toto je celkom šmrncovné. Zrušila by som ten drevený kríž. Bez neho je to fajn. Oceňujem jednoduchú a príjemnú farebnú kombináciu. Modrá mu navyše pristane. Môže byť.

Módne (s)hity z Farmy:
Zobraziť galériu (9)

Janette Hutton, účastníčka šou Farma 8

Joj, toto mi vyrazilo mierne dych. Šaty samy o sebe by boli v pohode, keby mali menej vykrojený výstrih, mohlo by to aj byť. Prsia sú síce veľké, ale pôsobia ako placky. Ozdobu z krku preč, nie je ju treba, volániky cez ramená stačia ako zdobenie. Mejkap a účes príšerné. „Cingrlátka“ z rúk by som zrušila. Pôsobí to na mňa ako celok veľmi neupraveným dojmom. Vyladiť detaily a možno nabudúce to vyjde!

Módne (s)hity z Farmy:
Zobraziť galériu (9)

Viac o téme: FarmaMódne shity
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu